• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Groothandel walnoten

De groothandel in walnoten

Ben jij op zoek naar een groothandel in walnoten? Een bedrijf waarbij je er zeker van kunt zijn dat je hier de best mogelijke kwaliteit in huis haalt? Dan raden wij je aan om vooral eens een keer een kijkje te komen nemen op de website van Bas Boer Noten. Onze groothandel in walnoten verkoopt namelijk de beste en lekkerste walnoten die er te krijgen zijn. Je kunt deze bij ons in bulk kopen voor je bedrijf, restaurant of bakkerij, maar we kunnen ze ook samen met lekkere andere noten en zaden in een speciale mix doen. Wij halen onze walnoten bij de beste leveranciers van over de hele wereld vandaan.
De lekkerste walnoten haal je bij Bas Boer Noten

Als jij een restaurant, lunchroom of bakkerij hebt, en je zoekt de lekkerste noten om in gerechten te verwerken, dan ben jij bij Bas Boer Noten aan het juiste adres. We verkopen de lekkerste walnoten die er te krijgen zijn. We kunnen deze in elke gewenste hoeveelheid aan je leveren. Wil je dat ze gebrand of ongebrand worden geleverd? Op een bepaalde manier bereid of gewoon helemaal puur? Bij ons kun je er op rekenen dat die walnoten altijd perfect op smaak zijn, precies zoals je dat zou verwachten. Bij onze walnoten groothandel ben je aan het juiste adres voor noten van de beste kwaliteit.

Contact opnemen met onze walnoten groothandel

Walnoten zijn natuurlijk ook heerlijk als gezonde snack. Ze zijn bijvoorbeeld een perfect alternatief voor de ongezonde snacks die je normaal gesproken in een school- of bedrijfskantine kunt kopen. Beter is het om deze walnoten aan te bieden, die vol zitten met gezonde vetten en vitamines. We vertellen je graag meer over onze groothandel in walnoten. Neem dan oo gerust eens contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt.

De groothandel in walnoten

Wij verkopen drie soorten walnoten die elk afzonderlijk andere eigenschappen bevatten. Wat de keuze voor de beste walnoot is ligt er net aan waar ze voor gebruikt worden. 

  1. Op nummer 1 staat onze Chileense walnoot. Heerlijk zoet en romig van smaak en ideaal om zo als tussendoortje te eten.
  2. Op nummer 2 staan onze Franse walnoten in dop. Deze walnoten zijn net zo lekker van smaak, maar zijn alleen in dop te verkrijgen.
  3. Op nummer 2 staat onze Californische walnoot; deze walnoot heeft een wat bittere nasmaak. Lekker voor in gerechten doordat de smaak meer aanwezig is.

Bestel direct uw favoriete soort walnoot. Voor meer informatie over de verschillende soorten walnoten of vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar 018 076 9248 of via het contactformulier.

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.