• Binnen 24 uur verzonden

Noten groothandel, horeca & bakkerijen leverancier

Als bakkerij op zoek naar een nieuwe leverancier? Als restaurant op zoek naar kwaliteit noten en pitten
Op zoek naar leuke cadeaupakketten voor je bedrijf of een bedrijfsuitje? Of gewoon zoekende naar ingepakte kant-en-klare producten voor je winkel?

Als Rotterdams notenbedrijf zijn wij al meer dan 40 jaar dé noten groothandel voor particulieren en bedrijven!

Door de jarenlange kennis over de kwaliteit van de noten en directe contacten met noten leveranciers uit de hele wereld kunnen wij scherp inkopen en aan onze klanten aanbieden.  

Wat kunnen wij voor je betekenen?
- Groot & zeer divers noten assortiment 
- Vele soorten inpakmogelijkheden
- Snelle levering; zes dagen p/week
- Korte lijntjes; je toegewezen verkoper is tevens noten inkoper en dus dé productkenner bij Bas Boer
- Besteld via 1 klik of telefoontje
- SKAL-gecertificeerd (biologische producten)


          


Divers noten assortiment

Omdat wij sinds 1974 op verschillende markten in Zuid en Noord-Holland staan weten wij precies wat er in de noten te halen valt. Met de jaren zijn wij uitgegroeid 
tot importeur, groothandel en horeca leverancier en hebben zodoende een groot en zeer divers assortiment opgebouwd dat verder gaat dan alleen noten. 
Van ongebrande noten, vers gebrande noten, notenmixen, zaden, pitten en tot vele soorten muesli's, gedroogd fruit, chocolade-soorten (puur en niet puur), 
bakmelen, granen etc ! 

Een greep uit ons assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën :
- Bessoorten 
- Bessoorten bio
- Chocolade-soorten (pinda's, rozijnen, amandelen, pecan, notenmixen)
- Chocolade puur verschillende soorten
- Chocolade barry callebaut druppers & poeders
- Chocolade cacaoboter
- Fruitsappen natuurlijk
- Gedroogd fruit natuurlijk
- Gedroogd fruit gesuikerd
- Gedroogd fruit bio
- Gedroogd fruit stukjes (gedopt)
- Graansoorten, havermout, zemels, vlokken etc.
- Meel amandel & vele andere notenmeel soorten
- Meel kokos
- Meel boekweit, speltbloem etc.
- Muesli's 
- Noten gebrand
- Olie-soorten noten & kokosolie
- Pindakazen (pindas, cashews, pecans, macadamiamix, amandel etc)
- Rauwe noten
- Rauwe noten bio
- Rauwe noten gemalen, schaafsel, gehakt & stukjes 
- Rauwe notenmeel
- Rauwe noten dop
- Zaden & pitsoorten
- Zaden & pitsoorten bio

Heb je zelf een restaurant, bakkerij, winkel, koffietentje, lunchroom, bed & breakfast, cateringbedrijf of wil je gewoon meer weten? 

Mail dan naar: info@basboernoten.nl  of bel ons op: 0180-769248


Noten en notenmixen

Wij hebben veel verschillende soorten ongebrande en gebrande notenmixen in ons assortiment, maar ook notenmixen voor bij de kwark of yoghurt of door een salade. 
We kunnen natuurlijk ook samen met jou een unieke notenmix samenstellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een speciale gebrande notenmix met kruiden of een horeca-mix 
voor je vaste klanten? Wij branden elke dag verse noten en dat proef je! In overleg kunnen we gemakkelijk een nieuwe notenmix naar wens samenstellen. 
Onze noten groothandel bied dan ook veel mogelijkheden.

Wil je advies? Dan helpen wij je graag verder!


               


Noten verpakt & inpak mogelijkheden 

Wil je de noten en andere producten inkopen in bulk? Of heb je liever verpakte notenzakjes of bakjes naar wens samengesteld met een strak uitziende verpakking? Met een eigen inpakmachine leveren wij ook onze ingepakte producten aan winkels, supermarkten en andere soort Retail. De inpakmachine maakt het dat wij snel kunnen schakelen en altijd ingepakte producten kant-en-klaar aan onze klanten kunnen leveren. 

Dit is vooral handig voor bedrijven, winkels of supermarkten die op zoek zijn naar gezonde maar lekkere alternatieven voor in de bedrijfskantine, schoolkantine, winkel etc. 

Voor verschillende klanten leveren wij wekelijks of maandelijks diverse gezonde notenmixen, gezonde notenpasta's en vers gemaakte notenrepen. Zowel in kleinverpakkingen als in grote verpakkingen. Wij denken graag met je mee en kunnen adviseren hoe we de beste notenmix en notenproduct kunnen bieden voor elke doelgroep.

Snelle levering

Besteld vijf dagen per week. Zes dagen per week geleverd. Bestellen kan gemakkelijk via een appje, telefonisch of de mail. Al onze bestelling worden via DHL of PostNL zakelijk opgestuurd. Bij grotere bulk afnames is het uiteraard ook mogelijk om aan palletverzendingen te doen.

 

Korte lijntjes. Je contact is inkoper en dus top productkenner!

Wij zijn er trots op een familiebedrijf te zijn dat sinds 1974 in de notenhandel zit. Wij houden van snelle communicatie. Je contactpersoon bij ons is tevens al jaren noteninkoper in de handel en kent de markt zeer goed. Het voordeel hiervan is dat hij of zij goed met je kan meedenken en eventueel nieuwe producten kan laten uitproberen die mogelijk een verrijking van je assortiment is. 
Daarnaast heb je bij ons met een persoon te maken die alles voor je kan regelen; prijzen uitzoeken, nieuwe trends in de notenhandel of veranderende prijzen kan aangeven of mee kan denken of er nog meer producten zijn die mogelijk interessant voor je zouden kunnen zijn.


Snel besteld via 1 simpele klik

Je hebt wellicht interesse? En denkt eraan je gegevens achter te laten voor meer informatie en een prijsofferte?
Nadat je je prijsofferte hebt ontvangen en een bestelling wilt plaatsen kan je dat simpel doen via de telefoon, mail of app bij je desbetreffende contactpersoon. Die zorgt dat alles snel wordt afgerond en je zsm je bestelling ontvangt. 


Biologische noten & SKAL certificaat

Het eigen SKAL-nummer dat wij hebben betekent dat je met een gerust hart biologische noten bij ons kan bestellen. Via het SKAL-nummer kunt u altijd nagaan of de noten echt biologisch zijn. Van ons uit is het een stukje transparantie en betrouwbaarheid die wij onze biologische afnemers bieden. 

Gedroogde vruchten groothandel

Behalve noten groothandel is onze groothandel ook gespecialiseerd in gedroogde vruchten en gedroogd fruit. We hebben zowel gedroogde vruchten zonder toegevoegde suikers als gezoet gedroogd fruit. Daarnaast bieden we ook biologische gedroogde vruchten aan in ons assortiment. Kwaliteit staat ten alle tijde bovenop! 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248