• Binnen 24 uur verzonden

Werken bij Bas Boer Noten 

Zoek jij naast je school of studie een bijbaan? Of ben je op zoek naar een baan bij een bedrijf waar je ook in de toekomst mee vooruit kan?

Voor onze vaste weekmarkten en onze productie in ons bedrijfspand in Ridderkerk zoeken wij doorlopend nieuwe collega's..


Werken op de markt?

Wij zoeken momenteel  echte aanpakkers die geen 9-5 mentaliteit hebben voor op onze markten.  Wij hebben beschikbaarheid op:

- Katwijk aan Zee (vrijdag)

- Voorschoten (vrijdag)

- Rotterdam Alexanderpolder (vrijdag)

- Alphen a/d Rijn (zaterdag)


Werken in een groeiend bedrijf in de productie?

Bas Boer noten groeit, en daarmee ook onze productie werkzaamheden. Denk hierbij aan het branden, roosteren van noten, inpakken met onze automatische inpakmachines van onze noten en gedroogd fruit en het mixen. Daarnaast maken we ook zelf pindakaas. Wij zoeken momenteel 1 of 2 vaste krachten die ervaring of kennis hebben in de foodbranche en/of productie. Onze productie naar een hoger niveau tillen waardoor we nog meer kunnen uitbreiden is de uitdaging waarvoor wij de juiste persoon zoeken.

Ben jij fysiek een echte aanpakker, ben je enigszins handig met machines, hou je van afwisseling en wil je graag mee groeien in een dynamisch food-bedrijf? Dan zoeken wij jou! Stuur je cv en motivatie naar: cora@basboernoten.nl


Weet jij van aanpakken, hou je van buiten werken met een leuk team en van mensen? Mail dan naar cora@basboernoten.nl