Werken bij Bas Boer Noten 

Ben je op zoek naar een vaste (bij) baan of zoek jij naast je school of studie een flexibele bijbaan? 

Voor ons groeiende familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe toppers, ongeacht je leeftijd of ervaring. Het belangrijkste vinden wij dat je van aanpakken weet en wilt leren, derest komt dan vanzelf!


Werken op de markt?

Wij zoeken sociale collega's, echte aanpakkers die geen 9-5 mentaliteit hebben voor op onze vaste gezellige weekmarkten. Wij betalen beter dan de reguliere detailhandel en je bouwt uiteraard ook pensioen en vakantiegeld op. Daarnaast heb je binnen ons bedrijf altijd de mogelijkheid om mee te groeien en interne opleidingen of cursussen te volgen. Spreekt dit jou aan?

 Wij hebben beschikbaarheid op:

- Katwijk aan Zee (vrijdag)

- 'S Gravenzande (vrijdag)

- Alphen a/d Rijn (zaterdag)

- Leiden (zaterdag)

- Pijnacker (woensdag)


Werken in een groeiend familiebedrijf in Ridderkerk?

Bas Boer noten groeit, en daarmee ook onze productie werkzaamheden. Denk hierbij aan het vers noten branden, inpakken met onze inpakmachines, het mixen van allerlei noten en gedroogd fruit en het klaarmaken van bestellingen.  Wij zoeken momenteel 1 of 2 vaste krachten die ervaring of kennis hebben in de foodbranche en/of productie. Onze productie naar een hoger niveau tillen waardoor we nog meer kunnen uitbreiden is de uitdaging waarvoor wij de juiste persoon zoeken.

Ben jij fysiek een echte aanpakker, ben je enigszins handig met machines, hou je van afwisseling en wil je graag mee groeien in een dynamisch food-bedrijf? Dan zoeken wij jou! Stuur je cv en motivatie naar: cora@basboernoten.nl


Meer weten? Mail dan naar cora@basboernoten.nl