Bas Boer noten

Wij zijn al  50 jaar dé notenspecialist. Zowel in ongebrande als in vers gebrande noten, notenmixen, notenpasta's, pitten, muesli en gedroogd fruit bieden wij een groot assortiment van hoge kwaliteit.


Kwaliteit en ervaring sinds 1974

Bas Boer Noten is opgericht in 1974. Omdat we al sinds 1974 een begrip in het hogere segment noten en gedroogd fruit op diverse versmarkten door heel Zuid-Holland staan hebben we ook onze online notenkraam dezelfde naam gegeven. Vijf dagen per week staat een deel van onze familie op de leukste markten zoals Leiden, S'-Gravenzande, Katwijk aan Zee, Alphen a/d Rijn, Leiderdorp en in Rotterdam. Hier verkopen wij onze producten met alle kennis en ervaring aan consumenten en aan bedrijven. Het ondersteunen van hen beide is wat wij zo leuk vinden aan ons bedrijf.

 
Kennis over gezonde voeding en levensstijl

De oprichters van de online notenkraam, Hania en Bastian Boer, komen zelf uit de sport- en voedingsbranche. Hierdoor weten zij als geen ander dat goede voeding de basis is voor alles. Een aantal jaar geleden ontstond er steeds meer vraag naar natuurlijke voeding en informatie van hoge kwaliteit noten, gedroogd fruit en muesli's van sportende klanten die ik persoonlijke begeleide op de sportschool, aldus Hania. Wij wilden speciaal voor deze groep mensen een portaal aanbieden die een combinatie maakt van goede voeding van hoge kwaliteit en de informatie die hierbij aansluit. Alleen zo haal je het meeste uit je voeding!

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat je behalve gezond en lekker ook het verschil proeft. Het is namelijk net als met groente en fruit en andere verswaren zo ook bij ons; het ene nootje is niet het andere nootje. Walnoten bijvoorbeeld zijn er wel in 25 verschillende soorten, maten en origine. Wij proberen tot op de dag van vandaag altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs te selecteren.