• Binnen 24 uur verzonden
  • kiyoh
  • thuiswinkel

Bas Boer noten

Wij zijn al ruim 44 jaar specialist in noten, zowel ongebrande als vers gebrande noten, notenmixen, notenpasta's, pitten,
biologisch superfood, suikervrije muesli en gedroogd fruit

Eindelijk! Een website over de meest gezonde lekere en natuurlijke voeding voor  iedereen die een gezonde en fijne levensstijl nastreeft.We hebben het natuurlijk over pure ongebrande noten, zaden, gedroogd fruit en de beste kwaliteit superfood.

Kwaliteit en ervaring sinds 1974

Bas Boer noten is opgericht in 1974. Tot voor kort waren wij online bekend onder de namen sportsnuts en veganuts. Omdat we al sinds 1974 een begrip in het hogere segment noten en gedroogd fruit op de markt zijn door heel Nederland hebben we nu ook onze online notenkraam dezelfde naam gegeven. Vijf dagen per week staat deze tak van ons familiebedrijf op de leukste markten in Zuid-Holland. Waar onze producten met alle kennis en ervaring worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. Het ondersteunen van hen beide is wat wij zo leuk vinden aan ons bedrijf.

 
Kennis over gezonde voeding en levensstijl

De oprichters van de online notenkraam, Hania en Bastian Boer, komen zelf uit de sport- en voedingsbranche. Hierdoor weten zij als geen ander dat goede voeding de basis is voor alles. Een aantal jaar geleden ontstond er steeds meer vraag naar natuurlijke voeding en informatie van hoge kwaliteit zoals ongebrande noten, zaden en pitten, gezonde suikervrije mueslisuperfood als gojibessen en chiazaad van sportende klanten die ik persoonlijke begeleide op de sportschool, aldus Hania. Wij wilden speciaal voor deze groep mensen een portaal aanbieden die een combinatie maakt van goede voeding van hoge kwaliteit en de informatie die hierbij aansluit. Alleen zo haal je het meeste uit je voeding! Zo zijn eerst de webshops genaamd Sports Nuts & Vega Nuts ontstaan en hebben wij deze eind 2016 laten samengaan onder deze vernieuwde online notenkraam. Niet alleen de verkoop is voor ons interessant, maar wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen blij wordt van onze nootjes en service. Kwaliteit staan ten alle tijde voorop!

Wij vinden het daarnaast echt belangrijk dat u begrijpt waarom bijvoorbeeld walnoten een supernoot zijn en waarom we adviseren 2 paranoten per dag te eten.Op onze nieuwspagina en receptenpagina kunt u meer relevante informatie vinden.online noten kopen en vanaf,- euro gratis verzending. Of komt u liever uw pakket persoonlijk ophalen bij een van onze 8 verkooppunten. Zelf zijn wij in Ridderkerk gevestigd, waardoor de verzendkosten hier ongeacht het bedrag vervallen. Noten, gedroogd fruit, zaden en superfood zijn een MUST, voor iedereen die gezonder wil leven.

      

Een greep uit ons assortiment:

Op onze pagina over noten, zaden of zuidvruchten kunt u meer informatie lezen over de producten die wij verkopen. Weet u al wat u wilt of wilt u meer informatie over de individuele eigenschappen van de producten lezen kijk dan op onze productenpagina! Heeft u vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via info@sportsnuts.nl of gebruik maken van het contactformulier.