• Binnen 24 uur verzonden
  • Topkwaliteit sinds 1974
  • kiyoh

Bas Boer noten

Wij zijn al ruim 46 jaar specialist in noten, zowel ongebrande als vers gebrande noten, notenmixen, notenpasta's, pitten,
superfood, muesli en gedroogd fruit

Eindelijk! Een website over de meest lekkere en gezonde voeding die er is! We hebben het natuurlijk over pure ongebrande noten, zaden, gedroogd fruit, vers gebrande noten en de beste kwaliteit superfood.

Kwaliteit en ervaring sinds 1974

Bas Boer noten is opgericht in 1974. Omdat we al sinds 1974 een begrip in het hogere segment noten en gedroogd fruit op de markt zijn door heel Nederland hebben we ook onze online notenkraam dezelfde naam gegeven. Vijf dagen per week staat een deel van onze familie op de leukste markten in Zuid-Holland. Hier verkopen wij onze producten met alle kennis en ervaring aan particulieren alsook lokale bedrijven. Het ondersteunen van hen beide is wat wij zo leuk vinden aan ons bedrijf.

 
Kennis over gezonde voeding en levensstijl

De oprichters van de online notenkraam, Hania en Bastian Boer, komen zelf uit de sport- en voedingsbranche. Hierdoor weten zij als geen ander dat goede voeding de basis is voor alles. Een aantal jaar geleden ontstond er steeds meer vraag naar natuurlijke voeding en informatie van hoge kwaliteit zoals ongebrande noten, zaden en pitten, gezonde suikervrije mueslisuperfood als gojibessen en chiazaad van sportende klanten die ik persoonlijke begeleide op de sportschool, aldus Hania. Wij wilden speciaal voor deze groep mensen een portaal aanbieden die een combinatie maakt van goede voeding van hoge kwaliteit en de informatie die hierbij aansluit. Alleen zo haal je het meeste uit je voeding!

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat u begrijpt waarom bijvoorbeeld walnoten een supernoot zijn en waarom we adviseren 2 paranoten per dag te eten.Op onze nieuwspagina en receptenpagina kunt u meer relevante informatie vinden.

      

Een greep uit ons assortiment: