Bas Boer Zakelijk

Ben jij op zoek voor jouw onderneming naar de beste prijs-kwaliteit producten op het gebied van noten, zaden, pitten, granola, gedroogd fruit, glutenvrije en biologische producten? Dan zit je bij ons familiebedrijf Bas Boer Noten 1974 helemaal goed!

Meer informatie
Bas boer noten zakelijk
Bas boer noten zakelijk
Bas boer noten zakelijk
Bas boer noten zakelijk

Dé notengroothandel van Nederland

Speciaal voor zakelijke afnemers die voor minimaal 300 euro of meer per keer afnemen en in het bezit zijn van een geldig KVK-en BTW nummer bieden wij 6 voordelen:

Zeer scherpe prijzen
Topkwaliteit producten en ruim 45 jaar ervaring
Snelle levering! Ook internationaal.
Maak gebruik van onze jarenlange productkennis voor jouw concept
Makkelijk bestellen zonder gedoe!
Gepersonaliseerde inpakmogelijkheden

Groot & kwalitatief assortiment

Sinds 1974 zijn wij als marktbedrijf gespecialiseerd in noten en gedroogd fruit. Maar sindsdien zijn wij verder uitgegroeid tot importeur en groothandel. Ons assortiment vandaag de dag bevat veel meer dan enkel noten en gedroogd fruit.

Ons assortiment valt in verschillende categorieen onder te verdelen:

 • Noten & notenmixen ongebrand
 • Noten & notenmixen vers gebrand
 • Noten & mixen, biologisch
 • Notenpasta
 • Gedroogd fruit puur
 • Gedroogd fruit biologisch
 • Gedroogde fruitmixen
 • Zuidvruchten
 • Zaden & pitten
 • Chocolade producten
 • Chocolade bakproducten (Barry Callebaut)
 • Muesli's & granola's
 • Granen & droge ingrediënten
 • Superfoods
 • Natuurlijke zoetmiddelen

Laat nu je contactgegevens achter zodat we je een op jouw wensen aangepaste offerte kunnen mailen en/of meer vragen beantwoorden.

Vele inpak mogelijkheden

Met een eigen inpakmachine leveren wij ook onze producten ingepakt aan winkels, supermarkten en andere soort retail. Dit maakt het gemakkelijk om producten kant-en-klaar te laten leveren zodat je er geen omkijken meer naar hebt. De producten zijn netjes afgesloten, bestickerd, bevatten uiteraard altijd een houdbaarheidsdatum en vermelding van de ingredienten.

Snelle levering

Vandaag besteld; morgen in huis, zes dagen per week leverbaar. Bestellen kan gemakkelijk via een appje, email of telefonisch. Al onze uitgaande bestellingen worden door DHL en/of PostNL bezorgd. Bij grotere bulk-afnames is het ook mogelijk om een gehele pallet te laten bezorgen.

Bestellen zonder gedoe

Dus je hebt eventueel interesse? Je wilt best je gegevens achterlaten? Maar hoe verloopt zo een zakelijke bestelling dan eigenlijk?

Nadat je een prijsofferte hebt ontvangen kan je je bestelling heel simpel doen via bijv een app. Uiteraard kan het ook gewoon via reguliere kanalen als de email van je account manager/contact persoon, of telefonisch. Onze ervaring leert wel dat de communicatie via de app het meest gemakkelijk is voor veel van onze zakelijke klanten. Ook als ze nog korte vragen hebben bijv over bestaande of nieuwe producten.

Heb je al een vraag die je wel zou willen stellen? Mail of bel ons.

Persoonlijke accountmanager

Wij houden van snelle communicatie. Bij je contact voor een offerte en/of zakelijke bestellingen heb je bij ons direct contact met een inkoper en echte productkenner. Onze inkopers verantwoordelijk voor zakelijke contacten kopen al jaren in en kennen zowel de producten als de markt(prijzen) zeer goed. Op basis van je wekelijkse afnames en interesse in producten kunnen zij een scherpe offerte samenstellen.

Daarnaast denken zij ook graag mee (indien gewenst) over producten die je wellicht als interessant alternatief zou kunnen inkopen of om eens te proberen bij je klanten of om te bakken bijv. Hierin komt onze ervaring in onze branche goed van pas om te weten wat mogelijke aanvullen of alternatieven op jouw veelgebruikte afnames van noten, melen, zaden etc zou kunnen zijn.

Óók veel biologisch

Wij hebben een eigen SKAL-nummer en daarom kan je bij ons met een gerust gevoel biologische noten kopen.

Het SKAL-nummer wordt bij de eerste levering van de biologische meegegeven zodat wij in deze volledig transparant te werk gaan en altijd is na te trekken of de noten wel echt biologisch zijn.

Meer vragen hierover? Bel of mail ons.

Neem contact op met onze notenexperts

Ervaar de kwaliteit van Bas Boer Noten

Interesse in onze producten? Neem dan nu contact met ons op!