Een natuurlijke zoetstof gebruiken voor je favoriete granola, taart of muffins? Van kaneelpoeder en dadelstroop tot agavesiroop en ahorn. Alles voor de natuurlijke zoetekauw!
Een natuurlijke zoetstof gebruiken voor je favoriete granola, taart of muffins? Van kaneelpoeder en dadelstroop tot agavesiroop en ahorn. Alles voor de natuurlijke zoetekauw!
Natuurlijke zoetstoffen voor een natuurlijke zoete smaak
Uit de natuur komen genoeg zoetstoffen die prima te gebruiken zijn om je gerechten subtiel zoeter mee te maken. Een voordeel is dat dit dus niet kunstmatig of chemisch is en natuurlijke suikers kunnen makkelijker verwerkt worden door je lichaam.
Daarnaast zijn er natuurlijke zoetstoffen die een lagere glychemische index hebben waardoor ze minder snel zorgen voor een minder hoge piek in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je minder effect van de piek en dip die erna komt wanneer je iets zoets hebt gegeten.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Natuurlijke zoetstoffen
Een natuurlijke zoetstof gebruiken voor je favoriete granola, taart of muffins? Van kaneelpoeder en dadelstroop tot agavesiroop en ahorn. Alles voor de natuurlijke zoetekauw!
Puur & biologisch
0% calorieën
Suikervervanger
Bio & puur
100% puur
Suikervervanger
100% puur
Puur & biologisch
100% biologisch
100% cacaopoeder
10-12% vet
Suikervervanger
100% puur
100% biologisch
Suikervervanger poedersuiker
Suikervervanger
Zoetmaker
Suikervervanger
Suikervervanger
Suikervervanger
Suikervervanger
Licht & bio
100% puur
Plein arôme
Een natuurlijke zoetstof gebruiken voor je favoriete granola, taart of muffins? Van kaneelpoeder en dadelstroop tot agavesiroop en ahorn. Alles voor de natuurlijke zoetekauw!
Natuurlijke zoetstoffen voor een natuurlijke zoete smaak
Uit de natuur komen genoeg zoetstoffen die prima te gebruiken zijn om je gerechten subtiel zoeter mee te maken. Een voordeel is dat dit dus niet kunstmatig of chemisch is en natuurlijke suikers kunnen makkelijker verwerkt worden door je lichaam.
Daarnaast zijn er natuurlijke zoetstoffen die een lagere glychemische index hebben waardoor ze minder snel zorgen voor een minder hoge piek in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je minder effect van de piek en dip die erna komt wanneer je iets zoets hebt gegeten.