Katjang pedis

Pittig & krokant

OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Katjang pedis

  • Lekkere pittige snack
  • Indonesische lekkernij
  • Crunchy pinda's omhuld in een spicey rood laagje
  • Ook wel bekend als sambal nootjes
  • Aanrader voor bij de borrel 

Ingrediënten: PINDA, TARWEBLOEM, aardappelzetmeel, Katjang Pedis mix (specerijen, TARWEmeel, zout, rijsmiddel: E503), paprika extract, antiklontermiddel: E551, antioxidant: E306, kurkuma extract), zonnebloem olie, zout, suiker, knoflook, rijsmiddel: E500, natuurlijk aroma (TARWE)


Katjang Pedis – de pittige nootjes snack 

Katjang Pedis is een geliefde, pittig gekruide pindasnack die zijn oorsprong vindt in de Indonesische keuken. De naam betekent letterlijk "pittige pinda's" in het Indonesisch (katjang = pinda, pedis = pittig). Deze nootjes worden gebakken met een knapperig, lichtgekruid jasje en op smaak gebracht met specerijen als knoflook en sambal. Een smaakvolle balans tussen crunchy, pit en smaak maakt Katjang Pedis al generaties lang een favoriete snack.

Hoewel de snack zijn oorsprong heeft in Indonesië, werd Katjang Pedis ook in Nederland populair in Nederland net als veel andere Indonesische gerechten en snacks hun weg naar Nederland hebben gevonden. En ja ook de katjang pedis nootjes zijn daar een smakelijk voorbeeld van.

Katjang pedis is een heerlijke afwisseling  naast gezouten gebrande noten en andere hartige lekkernijen voor bij de borrel, op een feestje, of gewoon als kruidige snack tussendoor.


Allergie-informatie:

Bevat PINDA'S, GLUTEN.

Kan sporen bevatten van andere NOTEN, SESAM, SOJA, MELK.


Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2357 kj / 567 kcal
  • Eiwitten 20,6 g
  • Koolhydraten 25,3 g
  • Vezels 5,9 g
  • waarvan suikers 5,0 g
  • Vetten 41,3 g
  • verzadigde vetten 6,0 g
Mineralen
  • Zout 0,9 g
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.