• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 



Gezonde blauwe bessen pannenkoek


Gezonde blauwe bessen pannenkoek

Dit heb je nodig

Toevoegen aan winkelmand

Deel dit recept

Gezonde blauwe bessen pannenkoek glutenvrij

Ingrediënten

  • 200 gram glutenvrij meel (boekweitmeel, quinoa-meel, maïzena, maïsmeel, rijstmeel, kikkererwtenmeel etc.)
  • Theelepeltje zuiveringszout
  • Halve tot hele liter sojamelk (of water, kokosmelk etc.)
  • Scheutje agave siroop of honing
  • 2 eetlepels gemalen kokos
  • 200 gram blauwe bessen
  • Kokosolie om in te bakken
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Mix de eieren, het meel en de melk door elkaar een garde of mixer.
  2. Meng als laatst het zout en de siroop door de mix.
  3. Snij of breek met je handen de blauwe bessen in stukjes en doe 100 gram door het mengsel heen.
  4. Verhit kokosolie in de pan.
  5. Zodra dit gesmolten en heet is kunnen de pannenkoeken gebakken worden.
  6. Terijl je wacht op de pannenkoeken kun je de jam maken door de blauwe bessen in een ronde kom of bak te doen.
  7. Gebruik een vork om de bessen te pletten en blijf dit net zolang doen totdat er een smeuïge jam ontstaat.