Natuurmix raw

Ongebrand & puur

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Natuur notenmix

  • 100% pure ongebrande ongezouten noten mix
  • Bevat gezonde vetten
  • Bron van vezels en mineralen
  • Super knapperig & gezond tussendoortje
  • Tjokvol duurzame cashewnoten, walnoten en krokante bruine amandelen.


Ingrediënten: WALNOTEN (Chileense stukjes), bruine AMANDELEN, CASHEWNOTEN.


Is de natuurmix, een gezonde notenmix?

De natuurmix is een pure onbewerkte notenmix. Dit betekent dat de noten niet gebrand zijn in olie of in de oven zijn geroosterd. Kortom een lekkere en vooral ook gezonde rauwe notenmix zonder toevoegingen dus!

Ongebrande noten zoals amandelen, cashewnoten en walnoten zijn erg gezond. Dit komt omdat ze:

  1. Veel gezonde vetten bevatten. Deze zijn goed voor hart-en bloedvaten en het goede cholesteral en in het verlagen van het slechte cholesterol. 
  2. Amandelen die niet gebrand zijn bevatten daarnaast nog het anti-oxidant vitamine E. Dit is een anti-oxidant dat het lichaam helpt beschermen tegen vrije radicalen (schadelijke invloeden). Anti-oxidanten komen in bepaalde noten, zaden en fruitsoorten voor maar gaan verloren wanneer deze worden verhit. De natuurmix is dus een bron van vitamine E!
  3. Noten bevatten relatief veel vetten en zijn een bron van eiwitten. Met name de amandelen en hazelnoten! Ook fijn: door de vetten en eiwitten duurt het langer voordat je lichaam het verwerkt heeft en heb je dus minder snel trek!
  4. De natuurmix is relatief laag in koolhydraten. 
  5. Rauwe noten zijn een bron van mineralen als calcium, magnesium en ijzer.


Gezonde noten gebruiken in je dagelijkse voeding

De natuur noten mix is een kant-en-klare voordelige notenmix om te gebruiken in je dagelijkse voedingspatroon. Je kunt bijvoorbeeld ontbijten met wat havermout, magere kwark en een handje natuurmix. Of gebruik de gemengde noten juist als gezonde snack voor tussendoor in de auto, op het werk of in de avond tegen de lekkere trek te nemen als gezond tussendoortje. 


Allergie informatie

Bevat NOTEN
Verpakt in een bedrijf waar ook PINDA'S, GLUTEN, LACTOSE wordt verwerkt.

Beoordelingen