• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 

Dadels

Weergegeven:
Sorteren op:

Dadels medjoul

Puur & zacht

Verse dadels, medjoul 100% puur en onbewerkte verse medjoul dadels Grote dadels zonder toege..

Nu vanaf:  

€ 5,95
Meer informatie 

Dadels zonder pit

Ongezoet & zonder pit

Dadels zonder pit 100% gedroogde dadels zonder pit 0% toevoegingen Bevat uitsluitend van n..

Nu vanaf:  

€ 1,49
Meer informatie 

Choco dadel dream

Callebaut & gedroogd fruit 

Choco dadel dreamEen heerlijke mix van fruit en echte chocolade callettesMet stukjes dadels en vijge..

Nu vanaf:  

€ 2,95
Meer informatie 

Dadelstroop bio

Puur & biologisch

Dadelstroop biologisch100% biologischPuur & ongezoete dadelsBevat alleen van nature aanwezige da..

Nu vanaf:  

€ 2,99
Meer informatie 

Dadels biologisch

Puur & zonder pit

Biologische dadels100% puur & biologische dadelsZonder toevoegingenNatuurlijke zoete dadels zond..

Nu vanaf:  

€ 2,95
Meer informatie 

Dadels stukjes

Stukjes dadels 100% puur gedroogde dadels Zonder toevoeging van suiker of glucose Natuurli..

Nu vanaf:  

€ 1,95
Meer informatie 

Verse dadels doosje

Puur & ongezoet

Verse dadels puur 1 doosje 500 gram pure verse dadels Zonder toegevoegde suikers  Hee..

Nu vanaf:  

€ 2,95
Meer informatie 

Dadels

Dadels, de vruchten van de dadelpalmen, worden al eeuwenlang gebruikt. Ze zijn van nature heerlijk zoet en vezelrijk. Dadels zijn lekker en gezond. Omdat dadels van nature zeer zoet zijn is het onnodig vinden wij om ze extra te zoeten. Bij Bas Boer Noten vind je dus alleen natuurlijke dadels zonder toevoegingen.


Dadel soorten

Dadels heb je in verschillende soorten en elke soort heeft vaak weer een eigen klasse die de kwaliteit van de dadels aanduid. Zo zijn bijvoorbeeld klasse 1 medjoul dadels 'het neusje van de zalm' 

De soorten dadels die wij aanbieden zijn:

  1. Verse medjoul dadels (klasse 1)
  2. Dadels (deglet nour soort)
  3. Dadels zonder pit 
  4. Dadel stukjes
  5. Dadels uit Iran 
  6. Dadelstroop

Je kan dadels zo eten of pitloze dadels vullen met roomkaas en een walnoot en ze zo bij de borrel neerzetten als lekker hapje. Daarnaast zijn dadels ook heerlijk in kleine stukjes gemengd door een salade in combinatie met pijnboompitten en geitenkaas.  

Wist je trouwens dat dadelstroop ook veel gebruikt wordt als natuurlijke zoetstof in muffin, cake en taart of granola mee te zoeten? Dadelstroop is daarnaast ook lekker op pannenkoeken of op brood.



De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.