Dadels medjoul Medium

100% puur

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Medjoul dadels medium

  • 100% puur 
  • Nieuwe oogst 2023
  • Medium size
  • Voordeel verpakking van 750 gr
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren om versuikering te voorkomen.


Ingrediënten: medium size medjoul dadels (met pit).


Verse medjoul dadels

Deze medjoul dadels zijn heerlijk zoet van smaak en dat van nature! De medjoul dadels kenmerken zich door de smaak en structuur. Medjoul dadels zijn groter en 'fruitiger' dan de kleinere dadel soorten zoals de deglet noor zonder pit. Door de medium size van deze medjoul dadels heb je een mooie dadel om te vullen met bijvoorbeeld monchou, roomkaas en een walnoot. Lekker bij een borrelplank of als feestelijk hapje tijdens een verjaardag of feestdag.

Doordat de medium maat medjoul dadels iets kleiner en lichter zijn dan de Jumbo medjoul dadels zijn ze voordeliger in prijs en hebben wij een mooie staffelkorting voor je bedacht!


Mooi maat voor feestelijk gevulde dadels op tafel

Doordat deze medjoul dadels een gemiddelde maat hebben met voldoende vruchtvlees maar niet teveel is deze super geschikt om te gebruiken als borrelhapje of feestelijk hapje op tafel. Ontpit de medjoul dadels, vul ze met roomkaas, monchou of een vulling naar keuze en versier ze met een walnoot of amandeltje. Je kunt eventueel ook een blaadje munt of Kerst-takje toevoegen ter decoratie voor een extra feestelijke uitstraling!


Allergie informatie

Kan sporen bevatten van PINDA'S, NOTEN, GLUTEN.

Beoordelingen