Knolselderij steaks met salsa verde

30 min
Knolselderij steaks met salsa verde

Ontdek een verrukkelijke vegetarische twist met ons recept voor knolselderij steak met salsa verde. Deze smaakvolle knolselderij steaks zijn perfect gegrild en gegarneerd met een levendige salsa verde voor een explosie van smaken op je bord. Onze eenvoudig te volgen instructies zorgen ervoor dat zelfs beginners in de keuken moeiteloos een heerlijk gerecht kunnen bereiden. Voeg dit gezonde, vegetarische recept toe aan je culinaire repertoire en verras je smaakpapillen! 


Dit recept is gemaakt door Selina van Keuken Geluk

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Schil en snijd de knolselderij in grote schijven van ongeveer 1.5 cm dik
  3. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 2 el olijfolie en een flinke snuf zeezout over. Rooster in de oven voor 20 minuten op 180 graden. Draai ze dan om en rooster nog een keer voor 20 minuten tot ze goudbruin zien
  4. Maak de salsa verde door alle ingrediënten samen te mengen in een kom
  5. Serveer de geroosterde knolselderij steak samen met de salsa verde en eventueel wat granaatappelpitjes


Zin in een ander gezond vegetarisch gerecht? Probeer dan eens romige bloemkoolpuree met champignons! 

Dit recept is te vinden in de volgende categorie(ën): Gezonde recepten,