Sesamzaad geroosterd bio

Droog geroosterd

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Geroosterd sesamzaad biologisch

  • 100% biologisch sesamzaad
  • Droog geroosterd voor extra bite
  • Direct klaar voor gebruik
  • Bevat gezonde onverzadigde vetten
  • Heerlijk als topping over gerechten en salade's


Ingrediënten: geroosterd SESAMzaad*

*biologische oorsprong 


Geroosterd sesamzaad gebruiken in de keuken

Sesamzaadjes kan je op veel verschillende manieren eten en verwerken in recepten. Van gepeld sesamzaad, ongepeld sesamzaad en zwart sesamzaad. Het verschil is dat deze droog geroosterde sesamzaadjes door het roosteren nog meer smaak hebben en je gerecht meteen een lekkere sesam bite geven. Geroosterd sesamzaad wordt zowel gebruikt als topping over salades met stukjes vlees of vis als in de Oosterse en Aziatische keuken. 

Je kunt geroosterd sesamzaad als laatste toevoeging garneren over je favoriete recept voor een extra hartige bite, meer smaak en ter decoratie.

  • Tip omdat de zaadjes al geroosterd zijn voeg je ze pas toe nadat je gerecht of baksel gebakken is zodat ze niet dubbel op geroosterd worden .


Tahin en geroosterde sesamzaad

Ben jij dol op tahin? Dan zijn deze kant-en-klare geroosterde sesamzaadjes ideaal om te gebruiken. Doordat ze al geroosterd zijn kan je direct beginnen met je receptje voor tahin en de sesamzaadjes te malen. Door het droog roosteren komen de olies in de sesamzaadjes vrij en krijgt je tahin meer smaak dan wanneer je niet geroosterd sesamzaad gebruikt!


Allergie informatie

Bevat SESAM.
Beoordelingen