Maanzaad is ook wel bekend als blauw maanzaad. Deze 'poppy seeds' geven een extra lekkere bite als je gebruikt als topping over brood, crackers of een quiche.
Maanzaad is ook wel bekend als blauw maanzaad. Deze 'poppy seeds' geven een extra lekkere bite als je gebruikt als topping over brood, crackers of een quiche.
Maanzaad gebruiken
Maanzaad is een heel fijn en hard zaadje. Door deze structuur is het gemakkelijk om te gebruiken op producten zoals brood, crackers of andere baksels die nog de oven in gaan. Door de kleine harde vorm zal maanzaad niet snel verbranden in de oven. Daarnaast geeft maanzaad een heerlijke bite aan brood, quiche of crackers.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Maanzaad
Maanzaad is ook wel bekend als blauw maanzaad. Deze 'poppy seeds' geven een extra lekkere bite als je gebruikt als topping over brood, crackers of een quiche.
Puur & onbewerkt
Maanzaad is ook wel bekend als blauw maanzaad. Deze 'poppy seeds' geven een extra lekkere bite als je gebruikt als topping over brood, crackers of een quiche.
Maanzaad gebruiken
Maanzaad is een heel fijn en hard zaadje. Door deze structuur is het gemakkelijk om te gebruiken op producten zoals brood, crackers of andere baksels die nog de oven in gaan. Door de kleine harde vorm zal maanzaad niet snel verbranden in de oven. Daarnaast geeft maanzaad een heerlijke bite aan brood, quiche of crackers.