• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Groothandel amandelen

De groothandel in amandelen

Als jij op zoek bent naar een groothandel in amandelen, dan ben je nu op de juiste plek aanbeland. Bij Bas Boer Noten verkopen we namelijk de lekkerste amandelen die er te krijgen zijn, in meerdere verschillende uitvoeringen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor zowel gebrande als ongebrande amandelen, maar ook nog meerdere andere uitvoeringen. Je kunt deze amandelen gebruiken in de gerechten die je aan je gasten serveert, maar ook doorverkopen als je bijvoorbeeld een winkel in gezonde producten hebt. Amandelen zijn een lekkere snack die vol zitten met gezonde vitamines en mineralen.


        

De amandelen groothandel voor jouw bedrijf

Voor jouw bedrijf op zoek naar een groothandel die de lekkerste amandelen verkoopt, tegen de scherpste prijzen? Dan ben je bij Bas Boer Noten altijd aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk noten van de beste leveranciers. Aangezien wij goede relaties hebben met de bedrijven die aan ons de noten leveren, kunnen wij ze aan onze klanten ook voor de beste prijzen aanbieden. Je kunt er daarbij voor kiezen om de noten in bulk in te kopen, of juist in kleinere verpakkingen. Dit al naar gelang hoe je de noten wilt gaan gebruiken. We kunnen daarbij ook een speciale notenmix voor je maken, waar we naast amandelen nog vele andere lekkere producten in verwerken.

Contact opnemen met onze amandelen groothandel

Onze groothandel in amandelen verkoopt de beste producten die er op dit gebied te krijgen zijn. Wil jij meer weten over de producten die wij verkopen en de mogelijkheden die je op dit gebied allemaal bij ons hebt? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Bas Boer Noten. Bij ons vind je meer dan 45 jaar ervaring met het verkopen en bereiden van de lekkerste noten die er te krijgen zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Stuur een mailtje of bel ons met al je vragen.

De groothandel in amandelen

Bij Bas Boer noten kun je kiezen uit ongebrande bruine amandelenwitte amandelengerookte amandelen , bittere amandelen  en gebrande amandelen kopen. Deze verschillende soorten amandelen worden uitgebreid gefilterd op kwaliteit en smaak, zodat wij met zekerheid kunnen zeggen: onze amandelen zijn het aller lekkerst. 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248


De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.