Biologisch Spirulina poeder 

  • 100% natuurlijk spirulina poeder
  • Hoge eiwitconcentratie 
  • Antioxidanten boost
  • Bevat gezonde onverzadigde vetzuren 
  • Bevat ontstekingsremmende eigenschappen

Inhoud: 1 verpakking bevat 200 gram biologische spirulina poeder. Merk: Pura Sana (Mattisson)

5 redenen waarom spirulina poeder gezond is

Spirulina is een natuurlijk voedingsbron die komt van de blauw-algen. En terecht een superfood te noemen! Dit komt door de aanwezigheid van talloze gezonde voedingsstoffen. 

Zo bevat spirulina:

  1. Een hoge eiwitconcentratie, zelfs meer dan de meeste dierlijke eiwittien. De eiwitten zijn snel op te nemen en makkelijk verteerbaar. Spirulina kan dus een hele goede aanvulling zijn in een eiwitdieet, koolhydraatarm dieet of als je veel sport.
  2. Spirulina poeder bevat veel antioxdianten waaronder de antioxidant; fycocyanine. Dit antioxidant staat er om bekend het imuunsysteem te stimuleren gezond te functioneren.
  3. Spirulina bevat gezonde onverzadigde vetzuren zoals GLA, EPA en DHA. Deze vetzuren hebben invloed op een gezonde werking van je hersenenen maar ook op je gewrichten.
  4. Door de rijke hoeveelheid een gezonde voedingsstoffen kan spirulina poeder bijdragen aan het tegen gaan van een vermoeid gevoel en extra energie stimuleren.
  5. Door de combinatie van eiwitten, gezonde vetzuren en antioxidanten een goede toevoeging om je dag mee te beginnen zodat je naast de basis oedingsstoffen ook direct een dosis andere nutrienten binnenkrijgt zoals mineralen en antioxidanten.

Spirulina poeder gebruiken

Gebruik spirulina poeder 1- 3 theelepels per dag door water, smoothie, shake of andere toepassingen. 

Beoordelingen