Biologische studentenhaver

  • 50% pure ongebrande biologische notenmix
  • 50% pure biologische sultana rozijnen
  • Heerlijk als tussendoortje of door de yoghurt, kwark of kefir
  • 100% biologisch


Ingrediënten: biologische notenmix met rozijnen: rozijnen, AMANDELEN, HAZELNOTEN, CASHEWNOTEN, WALNOTEN, PECANOTEN, PARANOTEN *. Alles van biologische oorsprong.


Biologische noten en rozijnen

Biologische rozijnen en nootjes worden met zorg voor het milieu geteeld en geoogst. Dit betekent dat de biologische rozijnen bijvoorbeeld niet in aanraking mogen komen met bestrijdingsmiddelen en dat zowel de noten als de rozijnen op grond groeien die volgens de richtlijnen van de bio certificering voldoende afstand moeten hebben van niet-biologische gewassen.

Daarnaast worden er bij de productie en het oogstproces (reiniging) van biologische noten en rozijnen duurzaam omgegaan met het waterverbruik. Hierdoor wordt er minder water verspild.


Wil je nog meer lezen wat biologische noten precies betekent?

Biologische rozijnen notenmix gezond 

Deze biologische mix is behalve erg lekker ook nog eens super gezond! Dit komt omdat:

  1. De noten ongebrand en ongezouten zijn. Hierdoor zijn alle gezonde voedingsstoffen zoals de vitaminen, vetten en anti-oxidanten nog volledig aanwezig.
  2. De biologische rozijnen bevatten uitsluitend natuurlijke suikers en geen toegevoegde suikers. Daarnaast zijn ze een bron van ijzer en vezels.


Wist je dat we nog veel meer biologische producten hebben? Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Beoordelingen