Notenmelange puur

Luxe & ongebrand

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Notenmelange puur

 • 100% ongebrande & ongezouten notenmix 
 • 5x luxe puur gemengde noten 
 • Gezonde noten voor tussendoor,  als gezonde snack in de avond of bij het ontbijt
 • Bron van gezonde vetten, plantaardige eiwitten en mineralen!
 • Premium kwaliteit noten voor meer bite & smaak

De pure ongebrande en ongezouten notenmix bevat nog alle van nature aanwezige voedingsstoffen.

Ingrediënten: hele Chileense WALNOTEN, bruine AMANDELEN, PARANOTEN, HAZELNOTEN wit, HAZELNOTEN bruin, PECANNOTEN.


Gezonde notenmix van luxe ongebrande gemengde noten

 • Gezonde vetten in de notenmix

Door de vele soorten topkwaliteit ongebrande noten in deze notenmix is het ideaal om op deze manier je gezonde vetten binnen te krijgen. De ongebrande notenmelange zorgt voor een complete mix die bestaat uit verschillende soorten omega 3, 6 en 9 vetten en zowel uit enkelvoudige vetten als meervoudige vetten. Voldoende gezonde vetten binnen krijgen is belangrijk en dit weet je vast al wanneer je bezig bent met een gezonde levensstijl. Gezonde vetten dragen namelijk bij aan een gezonde hormoonproductie in ons lichaam. Zowel mannen als vrouwen hebben van nature hormonen die continue aangemaakt moeten worden. Gezonde vetten dragen dus indirect bij aan spierherstel en opbouw want dit is mede afhankelijk van een gezonde hormoonafgifte.

Eiwitten in de ongebrande notenmix

Deze mix van gezonde noten zorgt tevens dat je lichaam wordt voorzien van plantaardige eiwitten. Eiwitten zijn gezond. Ze verzadigen, verbranden meer energie en zijn mede verantwoordelijk voor gezonde spieren. De noten in onze notenmix zijn van hoge kwaliteit waardoor de samenstelling van eiwitten en vetten optimaal is en dit samen zorgt voor een verzadigend gevoel en een langzame opname in het lichaam. Hierdoor wordt tevens de stofwisseling gestimuleerd te blijven werken.

Notenmix; een notenmix vol mineralen en antioxidanten

De notenmix bevat verschillende soorten mineralen zoals selenium, fosfor, kalium en calcium. Door de unieke hoeveelheid aan mineralen in elke noot is de notenmix een extra boost om gezonde minderalen binnen te krijgen.

Naast de mineralen bevatten de walnoten, amandelen en paranoten ook antioxidanten. Antioxidanten zijn belangrijk en gezond voor ons lichaam aangezien deze ervoor zorgen dat schadelijke oxidaties die zijn ontstaan in het lichaam geen schade aan gezonde cellen kunnen richten. Antioxidanten worden het beste opgenomen uit natuurlijke voeding zoals noten, fruit en groenten. Van alle noten in de notenmix bevatten walnoten en amandelen de meeste antioxidanten.

Gezondheids notenmix ook voor in je dieet en tijdens afvallen

De notenmix melange is een van de meest geschikte vorm van gezonde vetten die u nodig heeft. Juist als je een actieve levensstijl hebt, wilt afvallen of een dieet handhaaft met een beperk aantal koolhydraten. Hieronder enkele tips die je helpen bij het juiste gebruik van de notenmix zodat je het meeste kan halen uit de voedingsstoffen die de noten rijk zijn.

 1. Neem een handje notenmix een uur of half uur voor het slapen gaan in combinatie met een eiwitshake of door de magere kwark. De gezonde vetten en eiwitten die de notenmix rijk is zorgen voor een vertraagde opname in het lichaam. Zo geeft de vertering van de notenmix in je slaap nog je spieren langzaam de voeding die het nodig heeft. Daarnaast blijft je stofwisseling aan het werk terwijl je lichaam volledig in rust is. Zo blijven je spieren in de nacht voorzien van voeding en kan het lichaam zich optimaal herstellen.
 2. Gebruik de noten in combinatie met havermout en kwark in een gezond voedzaam ontbijt als je een lange dag hebt of een workout in het vooruitzicht hebt!

  Luxe gezonde notenmix van Sports Nuts is de performance-mix!

 3. Eet als gezond tussendoortje 2 uur na het ontbijt ongeveer 20 gram van de gezonde notenmix. Doe dit 2 a 3 uur na de lunch nog een keer.
 4. Maak de notenmix wat fijner en voeg het toe aan een gezonde salade of eigen broodmengsel voor je het de oven in schuift om het geheel nog lekkerder en gezonder te maken.

Samenstelling van de notenmix

Wilt u meer weten over de specifieke samenstelling van de noten? Kijk dan even bij elke noot afzonderlijk in de productenlijst voor de voedingswaarde en eigenschappen. Bestel vandaag nog uw gezonde notenmix online bij Bas Boer Noten! 


Allergie informatie

Bevat NOTEN. Kan sporen bevatten van GLUTEN, PINDA'S en SESAM.

 

 

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
 • Energie 2612 kJ / 624 kcal
 • Eiwitten 17,0g
 • Koolhydraten 16,6g
 • Vezels 9,4g
 • waarvan suikers 3,6g
 • Vetten 59,4g
 • verzadigde vetten 6,3g
 • enkelvoudige onverzadigde vetten 27,2g
 • meervoudig onverzadigde vetten 23,2g
Mineralen
 • Zout 0,01g
Beoordelingen