Gezond cadeau pakket ontbijt

Gezond & lekker

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Gezond cadeau pakket ontbijt

  • Leuke Bas Boer cadeau box
  • Inclusief onze 100% puur huisgemaakte pindakaas 
  • Met heerlijke knapperige biologische granola 
  • Inclusief lek-vrije yoghurtbeker voor onderweg
  • Een gezonde start voor jezelf of doe 'm cadeau!


Inhoud: 

1x Pindakaas puur350 gr, 

1x 300 gr granola puur & bio,

1x stevige to-go yoghurt beker met lepel (lek-vrij, herbruikbaar)

1x verpakt in kartonnen Bas Boer doos met strik


Begin met een gezonde start van de dag

Ontbijten is belangrijk, je zet de energiestofwisseling aan voor het begin van de dag. En lekker ontbijten is bij Bas Boer Noten een van onze favoriete momenten. Wist je dat je met dit cadeau pakket voor jezelf, iemand anders of je hele team collega's een leuke kennismaking kan geven met natuurlijke en gezonde producten? 

Onze pindakaas, smaakt intenser en krachtiger dan wat er regulier te koop is. 100% puur, 0% onzin en dat proef je! De pindakaas is een bron van gezonde vetten, plantaardige eiwitten en zorgt ervoor dat je een lekkere bite hebt met een verzadigd gevoel.

De yoghurt beker is super handig voor zowel ontbijt als lunch, ideaal om mee te nemen naar je werk of voor onderweg. De beker lekt niet en er zit een handig lepeltje bij. Dat yoghurt, kwark of kefir beter smaakt met een lekkere vulling weten wij als geen ander en daarom vullen we dit cadeau pakket met onze smaakvolle biologische granola. Deze oven gebakken granola heeft als subtiele zoetmaker alleen een scheutje agavesiroop, hierdoor is die minder zoet bevat die veel minder suikers dan cruesli of muesli en maken we de granola op smaak met wat kaneel en nootmuskaat. 

  • Bas Boer tip: ook al bevat onze granola weinig suiker en uitsluitend natuurlijke suikers probeer per portie kwark/yoghurt van 250 gr maximaal 40 gram granola te gebruiken. Omdat het zo lekker smaakt eet je er al snel teveel en teveel is niet de bedoeling!


Allergie informatie

Bevat PINDA'S, NOTEN. 

Kan sporen bevatten van GLUTEN. Beoordelingen