• Binnen 24 uur verzonden
Recept-tip: koolhydraatarm brood met noten

Recept-tip: koolhydraatarm brood met noten

Koolhydraatarm brood met noten recept

Ben je ook zo dol op een lekker stevig boterhammetje maar dan wel zónder de koolhydraten? Met dit simpele recept, geïnspireerd op het recept van Pascalle Naeskens maak je een heerlijk koolhydraatarm  notenbrood. Neutraal van smaak maar met een lekkere crunchy bite door de toevoeging van noten, zaden en pitten. Tjokvol gezonde vetten en nog smaakvol ook!

Ingrediënten voor 1 brood in cakeblik vorm:

Benodigdheden: cakeblik, mengkom en een oven


Notenbrood maken

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng alle ingrediënten in kom door elkaar.
  3. Giet het mengsel in een cakevorm bekleed met bakpapier.
  4. Zet het brood nu 35 - 40 minuten in de oven.
  5. Laat afkoelen en beleg naar eigen smaak!

Laat jouw reactie achter