Koolhydraatarm brood met noten recept
Ben je ook zo dol op een lekker stevig boterhammetje maar dan wel zónder de koolhydraten? Met dit simpele recept, geïnspireerd op het recept van Pascalle Naeskens maak je een heerlijk koolhydraatarm notenbrood. Neutraal van smaak maar met een lekkere crunchy bite door de toevoeging van noten, zaden en pitten. Tjokvol gezonde vetten en nog smaakvol ook!
Ingrediënten voor 1 brood in cakeblik vorm:
- 250 gr notenmix stukjes
- 250 gr omega zadenmix
- 2 eetlepels kaneelpoeder
- 200 gram volle room of kokosolie (gesmolten)
- 5 kleine eieren
- snufje zout
Benodigdheden: cakeblik, mengkom en een oven
Notenbrood maken
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng alle ingrediënten in kom door elkaar.
- Giet het mengsel in een cakevorm bekleed met bakpapier.
- Zet het brood nu 35 - 40 minuten in de oven.
- Laat afkoelen en beleg naar eigen smaak!
Laat jouw reactie achter