Hazelnootpasta 3 kg

100% hazelnoten

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Hazelnootpasta 3 kilo grootverpakking

  • 100% hazelnoten
  • 0% toevoegingen
  • Topkwaliteit geroosterde hazelnoten
  • Vers gemaakt uit eigen keuken
  • Geleverd in 3 kilo emmertje

Ingrediënten: HAZELNOTEN.


Hazelnootpasta zonder chocolade

Wij durven oprecht te zeggen dat wij de lekkerste hazelnootpasta maken. En omdat we kiezen voor topkwaliteit hazelnoten, deze door het roosteren extra smaak krijgen die vrijkomt door het vermalen tot hazelnootpasta ontstaat er een smaakvolle unieke hazelnootpasta. Onze hazelnootpasta is lekker smeuïg  en bevat geen toevoegingen. 

Ken jij hazelnootpasta alleen als chocopasta dan is dit een heel ander natuurlijke notenpasta die zeker het proberen waard is. Speciaal voor de hazelnoten liefhebbers en de grootverbruikers hebben wij nu ook deze 3 kilo emmertjes. De hazelnootpasta kan je gemakkelijk na ontvangst minimaal 6 maanden bewaren tot maximaal 1 jaar. 

Hazelnootpasta gebruiken

Smeer de hazelnootpasta op je brood of crackers al gezond beleg of gebruik het als basis in je chocolade bonbons, gerechten of andere baksels. Je kan het heerlijk gebruiken als vulling voor cake, taart of als toevoeging aan zelfgemaakte muesli repen.

  • Wil je eerst een kleine verpakking om te kijken of je net zo dol wordt op de hazelnootpasta als wij? Probeer dan eerst deze 350 gr pot!


Allergie informatie: 

Bevat HAZELNOTEN

Kan mogelijk sporen bevatten van PINDA'S.


Beoordelingen