• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Groothandel zuidvruchten

De beste groothandel in zuidvruchten

Als jij voor je bedrijf, kantine of restaurant op zoek bent naar een groothandel in zuidvruchten, dan kun je nu stoppen met zoeken. Bij Bas Boer Noten vind je namelijk een bedrijf waar mensen werken die een echte passie hebben voor zuidvruchten en noten. Dit is een gezond alternatief voor de snacks die je normaal gesproken in kantines kunt kopen, maar ook een heerlijke aanvulling van het menu van jouw restaurant. Noten verkopen in je winkel? Zuidvruchten gebruiken in de producten van je bakkerij? Schroom niet en neem gewoon even contact op met Bas Boer Noten. We hebben de lekkerste producten voor je bij elkaar gezet en helpen je graag verder.
Op zoek naar een zuidvruchten groothandel?

Als jij de lekkerste zuidvruchten en noten wilt kopen, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Bas Boer Noten. Bij ons koop je zuidvruchten en noten in bulk, maar we kunnen je ook kleinere hoeveelheden leveren. Je kunt ons daarbij zelfs een speciale mix voor jou laten maken. Heb jij een speciaal thema in je lunchroom? Ook dan verzinnen we graag iets bijzonders voor jou. Onze zuidvruchten groothandel bestaat al meer dan 45 jaar, we hebben in die tijd een enorme kennis op dit gebied opgebouwd.

Een groothandel in zuidvruchten vinden

Bas Boer Noten helpt je graag verder met het vinden van de lekkerste zuidvruchten en noten, tegen de scherpste prijzen die er online te vinden zijn. We hebben een uitgebreid netwerk aan leveranciers, waar we prima contacten mee hebben. Hierdoor hoeven wij nooit aan onze klanten de hoogste prijzen te vragen voor die lekkere noten. Wij kunnen elke gewenste hoeveelheid voor je verpakken. Naast zuidvruchten en noten ben je bij ons ook aan het juiste adres voor lekkere, zelf gemaakte notenpasta en pindakaas. Meer weten? Gewoon even met ons bellen! Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd.

De groothandel in zuidvruchten

Behalve noten groothandel is onze groothandel ook gespecialiseerd in gedroogde vruchten en gedroogd fruit. We hebben zowel gedroogde vruchten zonder toegevoegde suikersals gezoet gedroogd fruit. Daarnaast bieden we ook biologische gedroogde vruchten aan in ons assortiment. Kwaliteit staat ten alle tijde bovenop! 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.