• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Groothandel noten en zaden

De groothandel in noten en zaden

Op zoek naar een groothandel in noten en zaden waar je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit? Een noten en zaden groothandel waar mensen werken die een echte passie hebben voor noten? Dan ben je aan het juiste adres bij Bas Boet Noten. Wij houden ons al ruim 45 jaar bezig met het inkopen en bereiden van de lekkerste noten en zaden. Vele klanten hebben door de jaren heen hun weg naar onze notenkraam, website en groothandel al weten te vinden. We verkopen dan ook noten aan particulieren en bedrijven. Heb jij een restaurant, winkel, bakkerij of kantine? Dan vind jij bij ons de lekkerste noten die er te krijgen zijn.


          

De noten en zaden groothandel met de scherpste prijzen

Als jij jouw klanten of gasten wil tracteren op een lekkere, gezonde snack, dan heb je met de noten en zaden van Bas Boer Noten een goede keuze gemaakt. Wij verkopen namelijk die lekkere, gezonde noten, die jij aan je gasten aan kunt bieden. Je kunt ze natuurlijk ook zelf in je producten verwerken als je bijvoorbeeld een bakkerij hebt. Je verzekert je bij ons dan van de beste, lekkerste en meest gezonde ingredienten die er te vinden zijn. Bij ons koop je noten en zaden in bulk, maar je kunt er ook voor kiezen om ze in elke andere gewenste hoeveelheid in huis te halen.

Meer weten over onze noten en zaden groothandel?

We vertellen je graag meer over onze producten en over ons bedrijf. Neem dan ook gewoon een keer contact met ons op als je meer wil weten over onze groothandel in noten en zaden en de producten die wij verkopen. We kunnen het dan bijvoorbeeld eens hebben over een speciale mix die wij voor je ontwikkelen. Je kunt de noten namelijk bij ons in bulk kopen, maar het is ook mogelijk om je bestelling helemaal op maat te doen. Zo weet je zeker dat je die noten en zaden in huis haalt waarvan je weet dat je gasten of klanten er het meeste van gaan genieten.

De groothandel in noten en zaden

Hier vindt u alle zaden die wij in ons aanbod hebben. Zaden zijn meestal producten met een hoge voedingswaarde, omdat zij nog niet uitgegroeid zijn. Hierdoor zitten alle voedingsstoffen nog in het zaadje. 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.