“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Biologisch acacia vezel poeder
100% biologisch
Raw en puur
Suikerarm
Rijk aan vezels, calcium en magnesium
Vegan proof
Merk: Purasana
Ingrediënten: acacia vezels*
*biologische oorsprong
Acacia vezel poeder als probiotica
Acacia is rijk aan oplosbare vezels, ruim 4,5 gram per 5 gram vezels. Deze vezels hebben de werking als prebiotica en hebben een gunstige invloed op de darmflora.
Acacia vezels worden gewonnen uit het hars van de acaciaboom. De acacia vezels staan bekend om hun prebiotische effect. Het consumeren van acaciavezels kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in de darmen en het stimuleren van een gezonde darmflora. Dit is dus een andere werking dan wanneer je kiest voor psylliumvezels die door de aanwezige vezels water absorberen en de ontlasting zachter maken zodat het de darm goed kan passeren.
Acacia vezel poeder gebruiken
Meng 5 gram acaciavezels door 250ml water, sap of yoghurt om te profiteren van de gezondheidsvoordelen. Je kunt het poeder ook toevoegen aan smoothies of proteine shakes.
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie837 KJ-200 kcal
Eiwitten2,5 gram
Koolhydraten85 gram
Vezels90 gram
Vetten0 gram
Mineralen
Zout0,1 gram
Calcium1200 mg
Magnesium300 mg
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Acacia vezel poeder bio
Over Bas Boer Noten
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Acacia vezel poeder bio
100% biologisch
2 beoordeling(en)
Biologisch acacia vezel poeder
Merk: Purasana
Ingrediënten: acacia vezels*
*biologische oorsprong
Acacia vezel poeder als probiotica
Acacia is rijk aan oplosbare vezels, ruim 4,5 gram per 5 gram vezels. Deze vezels hebben de werking als prebiotica en hebben een gunstige invloed op de darmflora.
Acacia vezels worden gewonnen uit het hars van de acaciaboom. De acacia vezels staan bekend om hun prebiotische effect. Het consumeren van acaciavezels kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in de darmen en het stimuleren van een gezonde darmflora. Dit is dus een andere werking dan wanneer je kiest voor psylliumvezels die door de aanwezige vezels water absorberen en de ontlasting zachter maken zodat het de darm goed kan passeren.
Acacia vezel poeder gebruiken
Meng 5 gram acaciavezels door 250ml water, sap of yoghurt om te profiteren van de gezondheidsvoordelen. Je kunt het poeder ook toevoegen aan smoothies of proteine shakes.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Acacia vezel poeder bio
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.