Manuka honing 100+ MGO (500gram)

Raw & puur

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Manuka honing 100+ MGO 500 gram

 • 100% pure rauwe manukahoning
 • 100 mg/kg methylglyoxal
 • Hoge antibacteriële werking
 • Afkomstig uit Nieuw-Zeeland
 • Getest & gecertificeerd MGO label


Ingrediënten: Manuka honing.


Wat Manuka honing zo bijzonder maakt

Honing is er in vele soorten maar manuka honing onderscheidt zich ten op zichtte van andere vloeibare honing varianten.

Echte Manuka honing, afkomstig uit Nieuw-Zeeland , heeft een duidelijk aangegeven op de verpakking; MGO certificatie. MGO? Dit is de afkorting voor de van nature aanwezig stof in Manukahoning: methylglyoxal. Methylglyoxal is wetenschappelijk bewezen in hogere dosering van tenminste 100mg/kilo Manuka honing te vinden en is dé reden dat deze bijzondere honingsoort een extra hoge antibacteriële werking heeft.

6x echte voordelen van gecertificeerde Manuka Honing 

Manuka honing staat bekend om de antibacteriële werking die het door de van nature eigen stof methylglyoxal bevat. Om deze reden is Manuka een populaire en gezonde honing variant die kan helpen bepaalde griepachtige klachten te verminderen.

 1. Antibacteriële werking. Wist je dat de gezondheid van je mond met hulp van het eten van Manuka honing aanzienlijk kan verbeteren?Ook aanwezige verkoudheidsklachten zoals keelpijn, gevoelige plekjes of blaasjes en wondjes aan de op je lichaam kunnen aanzienlijk verminderen. Echte Manuka honing met een gecertificeerd MGO keurmerk van 100mg/kg of hoger staat voor een hoge antibacteriële werking. 
 2. Manuka honing bevat van nature een hogere dosering van de natuurlijke MGO stof. In vergelijking met andere honing soorten hebben deze tot wel 50-70% minder van deze natuurlijke MGO waardoor de heilzamere antibacteriële werking van die honingsoorten een stuk lager is. 
 3. Manuka honing heeft een verzachtende werking en kan hierdoor ook irritaties in de maag helpen verminderen en een positief effect op de spijsvertering hebben.
 4. Deze zuivere Manuka honing komt uitsluitend uit de natuur van Nieuw-Zeeland waar de wilde Manuka-bomen groeien en imkers met respect voor de bijen op professionele manier de bijen verzorgen. De bijen worden gevoed met hun eigen honing en de leefgebieden worden natuurlijk verzorgd en gemonitord om zo een hoog kwalitatieve honing te verkrijgen.
 5. Echte Manuka honing wordt in elke fase gemonitord en getest op zuiverheid, kwaliteit en om het aanwezige MGO-gehalte ervan te kunnen garanderen. Hierdoor kan alleen Manuka honing met een MGO certificering 100% zeker zijn van voldoende aanwezigheid van de werkzame stof; Methylglyoxal.
 6. Manuka honing, duur? Ja dit klopt en als je het hele proces vanaf de groei van de Manuka boom tot het eindproduct van Manuka honing met gegarandeerde waarde van de hoge antibacteriële stof in het potje wilt hebben is dit een lang en kostbaar proces in Nieuw-Zeeland.  Dit maakt het een schaars en kostbare honingsoort waardoor het ook wel de duurste honing is die online verkrijgbaar is.

 Wist je dat we ook een kleinere 250 gram pot manuka honey hebben als je het eerst uit wilt proberen? 


Hoeveelheid Manuka honing per dag

Gebruik 2-3 theelepels per dag . Je kunt dit  s'ochtends doen op een nuchtere maag, 30 minuten voor een maaltijd maar uiteraard ook door een kopje thee op een willekeurig moment van de dag. 

 • Bewaartip: Bewaar de manuka onder de 25 graden.


Gebruik 

Geschikt vanaf de leeftijd vanaf 1 jaar (niet geschikt voor baby's)  Bewaar de manuka honing onder de 25 graden. 

 
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
 • Energie 1400 kj/ 335 kcal
 • Eiwitten 0 g
 • Koolhydraten 82,1 g
 • Vezels 0 g
 • waarvan suikers 82,1 g
 • Vetten 0 g
Mineralen
 • Zout 0,03 g
Beoordelingen