Crunchy pistache bars

20 min
Crunchy pistache bars
Weinig in huis en zin in een snelle en gezonde snack? Deze heerlijke crunchy pistache bars maak jij in 20 minuten met maar 4 ingrediënten! Ze zitten bomvol antioxidanten en zorgen voor een boost voor imuunsysteem. 

Vegan | Lactosevrij | Glutenvrij 

Dit recept is gemaakt door Selina.
Zo maak je dit recept:
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Meng de pistachenoten, zout en agave siroop in een kom totdat alles goed gemengd is. 
  3. Verdeel het mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal.
  4. Bak voor 15 minuten op 175 graden in de oven. 
  5. Laat de pistache bars volledig afkoelen voordat je ze in repen snijdt, anders breken ze! 
  6. Wanneer ze afgekoeld en gesneden zijn, smelt dan de pure chocolade au bain-marie.  Dip de onderkant van de pistache bar erin en laat de chocolade dan even hard worden. Je kan ook wat extra chocolade op de bovenkant doen! 

Dit recept is te vinden in de volgende categorie(ën): Zoete recepten, Gezonde recepten,