• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische noten groothandel

          

De beste biologische noten groothandel

Ben jij op zoek naar een groothandel in biologische noten? Dan stellen wij ons bedrijf Bas Boer Noten graag aan je voor. In onze groothandel vind je namelijk het beste assortiment op het gebied van biologische noten, zaden, pitten en gedroogd fruit. We verkopen als biologische noten groothandel de meest gezonde kwalitatieve noten en pitten, tegen de scherpste prijzen. We hebben in de 45 jaar dat we al actief zijn een groot netwerk aan leveranciers van over de hele wereld opgebouwd, waar we onze producten inkopen.                                                       


100% biologisch gecertificeerd

  • SKAL gecertificeerde biologische groothandel 
  • SKALNUMMER: 102350 / certificaatnummer: 1044760

Meer weten over onze zakelijke mogelijkheden? Bel dan naar: 0180-769248 of mail naar hania@basboernoten.nl De kwaliteit en service van Bas Boer Noten         

Heb jij een biologisch restaurant, lunchroom, B&B, bakkerij of ander bedrijf ? Wil je aan je klanten of gasten de beste biologische noten aanbieden, of deze gebruiken in de gerechten die je serveert? Dan raden wij je aan om hier eens een kijkje te nemen. We hebben hier een zeer ruim aanbod aan mooie producten voor je klaarstaan. Je koopt al onze biologische noten eenvoudig in bulk, maar je kunt ook ons een speciale mix voor je laten maken. Als groothandel in biologische noten hebben we de beste producten voor je klaarstaan. Gezonde snacks die vol met goede vetten en vitamines zitten.

De lekkerste noten bij de biologische noten groothandel

Bas Boer Noten heeft een uitgebreid klantenbestand. Aan deze klanten leveren we vaak maandelijks onze gezonde notenmixen, onze notenpasta of zelfgemaakte pindakaas. Daarnaast koop je bij ons ook eenvoudig de lekkerste zaden en pitten en nog allerhande andere aanverwante producten. Ben jij voor een bepaalde doelgroep op zoek naar een notenmix? We denken dan graag eens met je mee om te bekijken welke notenmix het beste bij deze doelgroep past.


De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.