OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 5,95
Excl. BTW: € 5,46
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Biologische cacao nibs
100% biologisch
Bron van anti-oxidanten
Lekker door baksels, yoghurt en muesli
Inhoud: biologische cacao nibs. Merk: Bas Boer Noten
Cacao nibs gezond? De nr.1 antioxidant
De bekendste voedingsstoffen en gezonde voordelen van cacao nibs is de grote hoeveelheid antioxidanten. De antioxidanten in cacao zijn polyfenolen, favonoiden en flavonen. Deze anti-oxianten helpen ons lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Dit zijn stofjes die vrijkomen bij onder andere intensieve fysieke inspanning, roken, inademen van de buitenlucht of andere schadelijke stoffen. Antioxidanten proberen schadelijke invloeden te neutraliseren waardoor gezonde cellen in je lijf gezond blijven. Om deze reden wordt er dan ook steeds meer aangeraden om voldoende groente, fruit en noten te eten die anti-oxidanten bevatten.
Gebruik cacao nibs
1 a 2 eetlepels en meng door je smoothie, de yoghurt of muesli.
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cacao nibs biologisch
100% biologisch
0 beoordeling(en)
Biologische cacao nibs
Inhoud: biologische cacao nibs. Merk: Bas Boer Noten
Cacao nibs gezond? De nr.1 antioxidant
De bekendste voedingsstoffen en gezonde voordelen van cacao nibs is de grote hoeveelheid antioxidanten. De antioxidanten in cacao zijn polyfenolen, favonoiden en flavonen. Deze anti-oxianten helpen ons lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Dit zijn stofjes die vrijkomen bij onder andere intensieve fysieke inspanning, roken, inademen van de buitenlucht of andere schadelijke stoffen. Antioxidanten proberen schadelijke invloeden te neutraliseren waardoor gezonde cellen in je lijf gezond blijven. Om deze reden wordt er dan ook steeds meer aangeraden om voldoende groente, fruit en noten te eten die anti-oxidanten bevatten.
Gebruik cacao nibs
1 a 2 eetlepels en meng door je smoothie, de yoghurt of muesli.
Recept tip met cacao nibs
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Cacao nibs biologisch
100% cacaopoeder
100% puur
Biologisch
Puur & lekker
Plein arôme
Raw & biologisch
10-12% vet
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.