Paasbrownies met dadels

25 min
Paasbrownies met dadels

Het feestelijke seizoen van Pasen brengt niet alleen warmte en gezelligheid met zich mee, maar ook een overvloed aan kleurrijke paaseieren die ons allemaal vrolijk maken. Ben jij ook zo'n liefhebber van de prachtige paaseieren die de sfeer van dit seizoen versterken? Dan zul je absoluut weg zijn van deze gezonde brownie paaseieren die niet alleen verrukkelijk zijn, maar ook voedzaam en heerlijk van smaak. Bereid om jouw Pasen een gezonde en smaakvolle twist te geven? Ontdek dan snel deze heerlijke traktatie die perfect past bij de vrolijke ambiance van dit gezellige feest!

Dit recept is gemaakt door Selina van Keuken Geluk. 

  1. Doe alle ingrediënten voor de paaseieren in een hakmolen, op de chocolade na, en mix tot een stevig beslag
  2. Kneed er paasei achtige vormpjes van en leg deze op een met bakpapier bekleed bord. Zet ze ongeveer 15 minuten in de vriezer en smelt ondertussen de chocolade au bain-marie
  3. Haal de brownie paaseieren uit de diepvries en dip ze één voor één in de gesmolten chocolade
  4. Leg ze op een bord met bakpapier en verdeel direct de topping naar keuze erover
  5. Laat de gezondere brownie paaseieren hard worden in de koelkast voordat je ze serveert.

Dit recept is te vinden in de volgende categorie(ën): Gezonde recepten,