Chocolade bananen bites met superfood

1 uur + 35 min
Chocolade bananen bites met superfood

Op zoek naar een heerlijke traktatie om te serveren tijdens een paasbrunch? Zoek niet verder, want deze chocolade bananen bites zijn precies wat je nodig hebt! Met slechts vijf eenvoudige ingrediënten zijn ze niet alleen snel en gemakkelijk te maken, maar ze zijn ook gevuld met een superfood dat je die extra boost energie geeft die je nodig hebt om de rest van de dag door te komen. Of je nu geniet van een rustig kopje koffie of thee in de middag, of je gasten wilt verwennen met een verrukkelijke lekkernij, deze bites zijn een absolute winnaar! Bovendien zijn ze niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor een evenwichtige levensstijl. Ontdek zelf de verrukkelijke smaak en het gemak van deze chocolade bananen bites en voeg een vleugje zoetheid toe aan jouw paasfeest!


Dit recept is gemaakt door Selina van Keuken Geluk. 

  1. Pel en snijd de bananen in stukjes. Doe dit in een kom en meng hier de plantaardige kwark, de moerbeibessen en maple syrup door
  2. Schep met behulp van een ijsscheper het beslag op een met bakpapier bekleed bord en vries de chocolade bananen bites in voor 1.5 uur in de diepvries
  3. Smelt nadien de chocolade au bain-marie en haal de chocolade bananen bites één voor één door de gesmolten chocolade zodat ze volledig bedekt zijn
  4. Laat ze nadien nog een kwartier hard worden in de koelkast en ze zijn klaar om op te eten!


Zin in een ander recept voor tijdens Pasen? Deze glutenvrije paashaas kaneelbroodjes zijn ook heerlijk! 

Dit recept is te vinden in de volgende categorie(ën): Gezonde recepten,