De zaden groothandel van Nederland

Ben jij op zoek naar een zaden groothandel die snel de hoogste kwaliteit levert? Een groothandel in zaden waar je kunt rekenen op een breed aanbod, maar ook op de beste service? Dan zit je goed bij Bas Boer Noten. Wij verkopen namelijk die lekkere producten waarvan je nu al zeker weet dat je klanten of gasten hier van gaan genieten. Zoek jij bijvoorbeeld zaden om te gebruiken in de gerechten van een restaurant of de producten van een bakkerij? Of ben je op zoek naar zaden om voorverpakt weer door te verkopen in bijvoorbeeld een school- of bedrijfskantine? Neem gewoon een kijkje op onze site om alle mogelijkheden die je bij ons hebt eens goed door te nemen.
De beste groothandel in zaden

Er zijn heel wat verschillende zaden te krijgen. We raden je dan ook aan om eens rustig een kijkje in ons assortiment te nemen als je op zoek bent naar lekkere zaden om te gebruiken of gewoon zo op te eten. We verkopen zaden aan particulieren en bedrijven en hebben hier al 45 jaar ervaring mee. Naast zaden verkopen we bijvoorbeeld ook pitten, ongebrande noten, gebrande noten en notenmixen. Je hebt zodoende ruim de keuze uit het lekkerste wat er op dit gebied allemaal te krijgen is. Bij ons bestel je eenvoudig in bulk, maar we kunnen je ook leveren in zakjes of bakjes op maat.

Onze groothandel in zaden contacteren

Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je op zoek bent naar het lekkerste wat er op het gebied van zaden, noten en pitten te krijgen is. We hebben een ruim assortiment waar je zeker de producten in gaat vinden waar je naar op zoek bent. We verkopen het beste wat er op dit gebied te krijgen is, altijd tegen de scherpste prijzen. We kunnen voor jou een mix op maat maken, waar je dan precies die ingredienten in vindt waarvan je weet dat jouw gasten of klanten deze het lekkerste vinden.

De groothandel in zaden en pitten

Zaden en pitten zijn vaak ondergewaardeerde producten. Ze zijn klein, maar bevatten veel mineralen en vezels die ons lichaam hard nodig heeft. U bent vast wel bekend met zonnebloempitten of pompoenpitten, maar probeer ook eens lijnzaad of sesamzaad. Bekijk hier het aanbod en lees waar u onze pitten en zaden goed voor kunt gebruiken! Heerlijk bij een salade of door de muesli. 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248