Stevia syrup een low-carb alternatief voor zoete stroop
Stevia wordt gemaakt van bladeren die afkomstig zijn van de Rebaudiana plant. Deze plant groeit in Zuid-Amerika en staat al eeuwenlang beken als zoetmaker voor thee, medicijnen en hapjes. Omdat deze stevia stroop ingedikt is met gerstemout ontstaat er een vloeibare stroperige zoetstof. Het voordeel? Slechts 8 gram suiker per 100 gram stevia stroop! Je kunt dit dus gebruiken als suikerarm alternatief voor honing, stroop, dadenstroop en meer. Je kunt het direct gebruiken als zoetstof in thee, zelf te maken taart, muffins en cake of als beleg en topping op een voedzame pannenkoek.
Allergie informatie
Bevat GLUTEN.
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie176 kcal
Eiwitten0 g
Koolhydraten8 g
Vezels70 g
waarvan suikers8 g
Vetten0 g
Mineralen
Zout0 g
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Stevia stroop vanille
Suikervervanger
0 beoordeling(en)
Stevia stroop met vanille smaak
Ingrediënten:
Isomalto-oligosaccharidesiroop
Gerstemout extract (GLUTEN)
Steviolglycoside
Natuurlijk aroma
Stevia syrup een low-carb alternatief voor zoete stroop
Stevia wordt gemaakt van bladeren die afkomstig zijn van de Rebaudiana plant. Deze plant groeit in Zuid-Amerika en staat al eeuwenlang beken als zoetmaker voor thee, medicijnen en hapjes. Omdat deze stevia stroop ingedikt is met gerstemout ontstaat er een vloeibare stroperige zoetstof. Het voordeel? Slechts 8 gram suiker per 100 gram stevia stroop! Je kunt dit dus gebruiken als suikerarm alternatief voor honing, stroop, dadenstroop en meer. Je kunt het direct gebruiken als zoetstof in thee, zelf te maken taart, muffins en cake of als beleg en topping op een voedzame pannenkoek.
Allergie informatie
Bevat GLUTEN.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Stevia stroop vanille
100% puur
Biologisch
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.