Speculaaskruiden

100% puur

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Speculaaskruiden

  • Heerlijke speculaas kruiden 
  • Lekkere  toevoeging aan beslag voor cake, taart, gevulde speculaas of speculaas koekjes
  • Ook lekker om te gebruiken als smaakmaker aan je ontbijt met havermout, appel en kaneel

Ingrediënten: speculaaskruiden (Kaneel, Kruidnagel, Nootmuskaat, Gember, Koriander, Piment, Foelie, Cardamon)


Speculaaskruiden niet alleen voor speculaas

Speculaas kruiden kenmerken zich door de heerlijke combinatie van kaneel, nootmuskaat en andere kruiden. De heerlijke zoete kruidige geur geeft niet alleen heel veel smaak aan je baksels en gerechten maar ook een heerlijke geur. 

Speculaas kruiden worden natuurlijk gebruikt voor het maken van lekkere gevulde speculaas, speculaasjes en pepernoten. Maar speculaaskruiden kan je eigenlijk het hele jaar rond gebruiken. Voeg bijvoorbeeld wat speculaas kruiden toe aan het beslag van een cake of (appel)taart of maak je juist een gezonde mueslireep? Met wat speculaaskruiden erbij heb je een heerlijke natuurlijke toevoeging die extra lekker smaakt!


Speculaas kruiden voordelig inkopen

Omdat wij sinds 1974 een groot netwerk hebben om onze noten, zaden en kruiden in te kopen kunnen wij speculaas kruiden extra voordelig in ons assortiment aanbieden. Door direct bij de hoofdproducent diverse soorten kruiden in te kopen zoals kaneel, speculaas kruiden en koekkruiden bieden wij een zeer goede kwaliteit voor een goedkope prijs. 

Je kunt de speculaaskruiden bij ons kopen in potjes van 250 gram, in hersluitbare zakken van 2,5 kilo ideaal voor de grootverbruiker en de kleinzakelijke afnemer of kies  voor je zakelijke productie voor onze voordelige grootverpakking van 15 kilo balen.  

Beoordelingen