Tapas borrel box cadeau

Uniek & kakelvers

OP VOORRAAD - Binnen 24 uur verzonden.

Tapas borrel box cadeau

  • Dagvers gebrande notenmixen met kruiden
  • Exclusieve smaakcombinaties, alleen verkrijgbaar bij Bas Boer Noten 
  • Topvers  en uniek door eigen receptuur!
  • Verras jezelf of iemand anders met deze verassende notenmixen!
  • Papieren verpakkingen, plastic vrij verpakt

Inhoud: 

3 x verschillende luxe vers gebrande en gekruide notenmix (a 200 gr).

1 x tapas dadel bites

* optioneel kan er nog een wijntje toegevoegd worden

* De producten worden na het branden in papieren zakjes verpakt.  En daarna in een papieren Bas Boer cadeau doos verpakt. Inclusief bewaartip. Exclusief schaaltjes die op de foto getoond worden.


De Bas Boer tapas borrel box - een uniek borrelpakket

Wil je iemand verassen of heb je afgesproken met een vriend, vriendin of collega om lekker bij te kletsen? 

Ons borrelpakket tjokvol vers gebrande tapas noten is dé verassing voor jezelf en iedereen die houdt van lekker borrelen en eten. De vers gebrande notenmixen zijn uniek en exclusief bij Bas Boer Noten te bestellen. Om het verrassingselement groot te houden verklappen we niet welke mixen erin deze box zitten, behalve dan dat we zeker weten dat het onweerstaanbaar lekker is.

De combinatie van de notenmixen met de kruiden die we hebben uitgekozen zijn alles wat je nodig hebt. In combinatie met de zoete dadel disks een lekker wijntje, biertje of frisje kom jij die zomeravond heerlijk door!


Borrel box cadeau geven 

Wat maakt ons borrel box anders dan de andere borrelpakketten? Wij branden sinds 1974 6 dagen in de week onze nootjes vers en zelf. Dit doen we uitsluitend met de beste kwaliteit noten, de beste olie en de beste kruiden. Dit proef je meteen. 

Wist je dat we voor de zakelijke afnemers ook de tapas borrelpakketten kunnen aanpassen? We kunnen bijvoorbeeld een kaasje toevoegen, een bubbeltje of een houten borrelplank met een boodschap of logo van het bedrijf. Mail naar zakelijk@basboernoten.nl voor de mogelijkheden.


Beoordelingen