Panettone chocolade & peer luxe

Luxe Iekkernij

OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Luxe Panettone chocolade en peer 

  • 100% luxe
  • Zoet en luchtige Italiaanse kerstlekkernij 
  • Met smaaktonen van chocolade en peer
  • Luxe verpakt in cadeaudoos
  • Mooi op tafel tijdens de feestdagen of om cadeau te geven

Inhoud: 1 panettone a 750 gram

Ingrediënten: TARWEbloem, gekonfijte Williams-peren 15% (peren, suiker, glucose fructosestroop, geconcentreerd citroensap), water, BOTER (MELK), suiker, chocoladedruppels 10% (Domori pure chocolade 56% (cacaobibs, rietsuiker, cacaoboter, emulgator. SOJA-lecithine, pure chocolade (44%) suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille aroma) Eigeel, zuurdesem (TARWE), 6% mono-en diglyceriden van vetzuren; EIEREN, MELK, HONING, zout, gemoute TARWEbloem, natuurlijke aroma's. 


Luxe panettone met gekonfijte peer & pure chocolade 

Een riante traditionele panettone gemaakt van uitsluitend Italiaanse ingredienten zoals Italiaanse eieren, bloem, chocolade en ambacht. Met de toevoeging van gekonfijte peer krijgt deze panettone een smaakvolle fruitige twist. De pure chocolade zorgt voor een herkenbare smaakvol geheel. Omdat deze luxe panettone zo mooi verpakt is in een decoratieve cadeaudoos is het een uniek geschenk om mee te nemen wanneer je op visite gaat tijdens de feestdagen en niet met lege handen wilt aankomen.

  • Tip: de pannettone smaakt heerlijk bij de koffie of thee en staat gezellig op tafel. Maar wist je dat het ook uitstekend smaakt bij of na het dessert met een glaasje champagne of zoete dessertwijn?


Allergie informatie

Bevat MELK, GLUTEN, SOJA. 

Kan sporen bevatten van NOTEN, MOSTERD


Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 1719 kj / 411 kcal
  • Eiwitten 7,2 g
  • Koolhydraten 51 g
  • waarvan suikers 25 g
  • Vetten 19 g
  • verzadigde vetten 11 g
Mineralen
  • Zout 0,51 g
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.