Vers geroosterd
Als je serieus met gezonde voeding bezig bent en pinda’s eet om aan de nodige voedingsstoffen
te komen, kies je het beste voor ongebrande pinda's of geroosterde doppinda’s. Deze worden
namelijk ‘in de dop’ door middel van hete lucht geroosterd. Dit in tegenstelling tot pinda’s die
zonder dop verkocht worden en gebrand worden in olie.
Dit heeft invloed op de aanwezige voedingsstoffen en geroosterde doppinda’s bevatten nog meer van de nature aanwezige voedingsstoffen dan
gebrande pinda's. Daarnaast smaken pinda's in dop ook gewoon heel erg lekker! Rauwe pind's
zijn niet echt aan te raden om zo te eten. Maar geroosterde doppinda's knabbel je heerlijk weg!
Tip: probeer nu ook onze vers gemaakte pindakaas zonder toevoegingen van zout, suiker of
andere rommel!
Oorsprong
Egypte, Israel
Allergie informatie
Glutenvrij van nature. Verpakt in een bedrijf waar, gluten, pinda's en noten worden verwerkt.