OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 3,07
Excl. BTW: € 2,82
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Havergrutten biologisch
100% puur
Biologische stukjes haver
13,5 gram eiwitten per 100g
Bevat langzame koolhydraten voor meer en langdurige energie!
Voedzaam en bron van vezels
Ingredienten: HAVERgrutten*
*Biologische oorsprong.
Wat zijn havergrutten en hoe gebruik je het
Havergrutten worden bij de Nederlandse pletterij Van der Halm gemaakt van hele haverkorrels. Doordat de haver in stukjes wordt 'gehakt' ontstaan er stukjes haver die wij kennen als havergrutten. De havergrutten hebben een volle haversmaak en zijn direct klaar voor gebruik.
Je kunt havergrutten gebruiken als basis voor een zelfgemaakte muesli, om pap van te maken of als toevoeging in een shake of door de kwark. Wanneer je de grutten mengt met vocht zoals water, melk of fruitsap zullen ze weker worden en nog makkelijker verteerbaar.
Door de grove structuur van de havergrutten heb je wat meer bite dan bijvoorbeeld bij havermout.
Allergie informatie
Bevat HAVER.
Kan sporen bevatten van; NOTEN, PINDA'S, MELK, SOJA.
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie1530 kJ / 365 kcal
Eiwitten18 g
Koolhydraten49 g
Vezels14 g
waarvan suikers1,3 g
Vetten7,6 g
Mineralen
Natrium0,012 g
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Havergrutten bio
Over Bas Boer Noten
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Havergrutten bio
Biologisch & puur
0 beoordeling(en)
Havergrutten biologisch
Ingredienten: HAVERgrutten*
*Biologische oorsprong.
Wat zijn havergrutten en hoe gebruik je het
Havergrutten worden bij de Nederlandse pletterij Van der Halm gemaakt van hele haverkorrels. Doordat de haver in stukjes wordt 'gehakt' ontstaan er stukjes haver die wij kennen als havergrutten. De havergrutten hebben een volle haversmaak en zijn direct klaar voor gebruik.
Je kunt havergrutten gebruiken als basis voor een zelfgemaakte muesli, om pap van te maken of als toevoeging in een shake of door de kwark. Wanneer je de grutten mengt met vocht zoals water, melk of fruitsap zullen ze weker worden en nog makkelijker verteerbaar.
Door de grove structuur van de havergrutten heb je wat meer bite dan bijvoorbeeld bij havermout.
Allergie informatie
Bevat HAVER.
Kan sporen bevatten van; NOTEN, PINDA'S, MELK, SOJA.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Havergrutten bio
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.