OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 4,50
Excl. BTW: € 4,13
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Paprikapoeder scherp
Pittig met een subtiele zoetheid
Fijn gemalen paprikapoeder
Geeft extra pit & smaak
Te gebruiken in warme en koude gerechten
Verpakt in handige strooipot van 225 gram
Ingrediënten: chili, paprika poeder.
Scherpe paprika poeder als smaakmaker in gerechten
Paprikapoeder is van nature niet pittig maar heeft een zoete toon. Door de paprikapepers te drogen en te vermalen tot paprikapoeder en te combineren met de pit van de gemalen chilipeper ontstaat er een extra scherpe paprikapoeder die een subtiele zoetheid en pittigheid heeft. Hierdoor krijgen je gerechten meer pit zonder te heet te worden.
Toepassingen voor paprikapoeder scherp
De meeste populaire manieren om paprikapoeder in de keuken te gebruiken zijn:
Kruiden van gerechten: Voeg naar smaak de scherpe paprikapoeder toe aan sauzen, soepen en roerbakschotels of over aardappelwedges.
Marinades en rubs: Gebruik paprikapoeder scherp in combinatie met andere specerijen en kruiden om een lekkere marinade te maken. Lekker in combinatie met kip en mais voor op de bbq!
Snacks en hapjes: Strooi wat scherpe paprikapoeder over je zoete aardappel friet voor in de oven, popcorn en naturel taco's voor net wat meer pit.
Smoothies met pit: Voeg een snufje scherpe paprikapoeder toe aan je zelfgemaakte smoothies voor een extra boost.
Bas Boer tip: eet je graag Mexicaans? Dan mag paprikapoeder scherp niet ontbreken in je keukenkastje. Door het gehakt met uien en paprikakruiden te rullen ontstaat er een heerlijke smaak. Ook lekker in combinatie met taco's, wraps en een frisse bonensalade.
Probeer ook eens deze smoked paprikapoeder in ons assortiment voor een extra rokerige bbq paprika smaak!
Houdbaarheid
Sluit de kruiden na gebruik luchtdicht af en bewaar op een donkere plek om verlies van smaak en geur te voorkomen.
THT 04-03-2026
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
Energie1561 kj / 376 kcal
Eiwitten12 g
Koolhydraten29,4 g
Vezels27,2 g
waarvan suikers10,3 g
Vetten17,3 g
verzadigde vetten3,3 g
Mineralen
Zout0,1 g
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Paprikapoeder scherp
Over Bas Boer Noten
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paprikapoeder scherp
Scherp & zoet
0 beoordeling(en)
Paprikapoeder scherp
Ingrediënten: chili, paprika poeder.
Scherpe paprika poeder als smaakmaker in gerechten
Paprikapoeder is van nature niet pittig maar heeft een zoete toon. Door de paprikapepers te drogen en te vermalen tot paprikapoeder en te combineren met de pit van de gemalen chilipeper ontstaat er een extra scherpe paprikapoeder die een subtiele zoetheid en pittigheid heeft. Hierdoor krijgen je gerechten meer pit zonder te heet te worden.
Toepassingen voor paprikapoeder scherp
De meeste populaire manieren om paprikapoeder in de keuken te gebruiken zijn:
Bas Boer tip: eet je graag Mexicaans? Dan mag paprikapoeder scherp niet ontbreken in je keukenkastje. Door het gehakt met uien en paprikakruiden te rullen ontstaat er een heerlijke smaak. Ook lekker in combinatie met taco's, wraps en een frisse bonensalade.
Houdbaarheid
Sluit de kruiden na gebruik luchtdicht af en bewaar op een donkere plek om verlies van smaak en geur te voorkomen.
THT 04-03-2026
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Paprikapoeder scherp
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.