OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 7,95
Excl. BTW: € 7,29
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Olijfolie extra vierge knoflook
100% Italiaanse olijfolie
Verrijkt met knoflook
Smaakvolle en subtiele knoflook twist
Lactose-en glutenvrij
Geschikt voor koude toepassing als dressing, dip, over pizza, pasta en andere (vis)gerechten
Ingrediënten: Extra vierge olijfolie 98,65%, 0,35% knoflookaroma, 1% knoflook.
Inhoud: 150 ml per blik
Knoflook olijfolie
Deze knoflook olijfolie verpakt in een handig blikje mag wat ons betreft niet in de keuken missen! Door de zuivere smaak van Italiaanse koudgeperste olijfolie en de subtiele toevoeging van knoflook(aroma) ontstaat er een smaakvolle olijfolie met een lekkere knoflook bite, zonder dat het overheerst!
De knoflook olijfolie is heel lekker als laatste finish touch op gerechten als tomatensaus, pasta, pizza. Maar je kunt de olijfolie natuurlijk ook gebruiken als dressing over salades in combinatie met echte olijven of juist als dip met knapperige mini grissini stokjes of stokbrood.
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Olijfolie extra vierge knoflook
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Olijfolie extra vierge knoflook
Italiaanse smaakmaker
0 beoordeling(en)
Olijfolie extra vierge knoflook
Ingrediënten: Extra vierge olijfolie 98,65%, 0,35% knoflookaroma, 1% knoflook.
Inhoud: 150 ml per blik
Knoflook olijfolie
Deze knoflook olijfolie verpakt in een handig blikje mag wat ons betreft niet in de keuken missen! Door de zuivere smaak van Italiaanse koudgeperste olijfolie en de subtiele toevoeging van knoflook(aroma) ontstaat er een smaakvolle olijfolie met een lekkere knoflook bite, zonder dat het overheerst!
De knoflook olijfolie is heel lekker als laatste finish touch op gerechten als tomatensaus, pasta, pizza. Maar je kunt de olijfolie natuurlijk ook gebruiken als dressing over salades in combinatie met echte olijven of juist als dip met knapperige mini grissini stokjes of stokbrood.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Olijfolie extra vierge knoflook
Bakken & braden
Biologisch & puur
Bakken & braden
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.