• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Groothandel zaden en pitten

De groothandel in zaden en pitten

Bij Bas Boer Noten ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de lekkerste zaden en noten. Bij ons vind je een zeer ruim assortiment met de lekkerste producten die er op dit gebied te krijgen zijn. We verkopen onze zaden en pitten aan particulieren, maar ook bedrijven. Heb jij een restaurant, lunchroom, bistro, bakkerij of winkel en wil je daar de lekkerste zaden en pitten gebruiken en aanbieden aan je gasten? Dan ben je bij onze groothandel in zaden en pitten altijd aan het juiste adres. Op onze uitgebreide website vind je een compleet overzicht van alle producten die wij verkopen.
De zaden en pitten groothandel voor jou

Ben je op zoek naar zaden en pitten in bulk? Of wil je liever dat wij een mooie selectie voor je maken met de beste producten die wij op dit gebied verkopen? Je kunt natuurlijk ook zelf je voorkeuren aan ons doorgeven. Zo maken wij een mix op maat, waarbij je er helemaal zeker van kunt zijn dat deze bij jou en je klanten of gasten in de smaak gaat vallen. We kunnen deze verpakken in precies die hoeveelheden die je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je de lekkerste producten eenvoudig bestelt bij een bedrijf dat jou de beste service en kwaliteit aanbiedt.

Op zoek naar een goede zaden en pitten groothandel?

Zaden en pitten zijn producten die op vele gebieden ingezet kunnen worden. Je kunt ze gebruiken in de lekkerste gerechten, maar ook zo los opeten. Het zijn bijvoorbeeld perfecte producten voor een bedrijfskantine, schoolkantine of sportkantine. Ze zijn daar een goed alternatief voor de minder gezonde snacks die daar vaak verkocht worden, maar ze zijn wel erg lekker! Neem eens contact op met onze groothandel in zaden en pitten als je hier meer over te weten wil komen.

De groothandel in zaden en pitten

Zaden en pitten zijn vaak ondergewaardeerde producten. Ze zijn klein, maar bevatten veel mineralen en vezels die ons lichaam hard nodig heeft. U bent vast wel bekend met zonnebloempitten of pompoenpitten, maar probeer ook eens lijnzaad of sesamzaad. Bekijk hier het aanbod en lees waar u onze pitten en zaden goed voor kunt gebruiken! Heerlijk bij een salade of door de muesli. 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.