• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Groothandel noten en zuidvruchten

Een groothandel in noten en zuidvruchten

Bij Bas Boer Noten ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de lekkerste noten die er te krijgen zijn. We verkopen namelijk noten van over de hele wereld, van de beste leveranciers die er te vinden zijn. Onze groothandel in noten en zuidvruchten bestaat al ruim 45 jaar en heeft in die tijd een enorme kennis op het gebied van noten opgebouwd. Wil je hier meer over weten? Dan raden wij je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met jou bekijken hoe onze noten en zuidvruchten groothandel ook aan jou de lekkerste noten kan gaan leveren.
De lekkerste noten voor je bedrijf

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar een groothandel in noten en zuidvruchten die altijd de hoogste kwaliteit levert? Een groothandel die daarnaast service hoog in het vaandel heeft staan? Dan raden wij je aan om eens bij Bas Boer Noten te komen kijken. Je kunt bij ons noten in bulk kopen voor je restaurant, bedrijf of lunchroom, maar ook mixen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. We kunnen je de noten in grote zakken leveren, maar ook in kleinere zakjes of bakjes. We willen er daarbij voor zorgen dat je de beste kwaliteit geleverd krijgt, waar je klanten of gasten echt van kunnen genieten.

Neem contact op met onze noten en zuidvruchten groothandel

Als jij de lekkerste noten in huis wil halen, dan moet je bij Bas Boer Noten zijn. We hebben namelijk de hoogste kwaliteit noten in ons assortiment. Die gezonde nootjes zijn natuurlijk een heerlijk alternatief voor ongezonde snacks in de school- of voetbalkantine, of in het bedrijfsrestaurant. Noten zijn een gezond alternatief waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen. Gebrand of ongebrand, gekruid of ongekruid, het is bij ons allemaal mogelijk. Meer weten? Bel ons dan gewoon even, of stuur een mailtje met al je vragen.

De groothandel in noten en zuidvruchten

Behalve noten groothandel is onze groothandel ook gespecialiseerd in gedroogde vruchten en gedroogd fruit. We hebben zowel gedroogde vruchten zonder toegevoegde suikersals gezoet gedroogd fruit. Daarnaast bieden we ook biologische gedroogde vruchten aan in ons assortiment. Kwaliteit staat ten alle tijde bovenop! 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.