• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Groothandel noten en gedroogd fruit

De groothandel in noten en gedroogd fruit

Ben jij op zoek naar een groothandel in noten en gedroogd fruit waar je kunt rekenen op kwaliteit? Een noten en gedroogd fruit groothandel waar je de lekkerste producten vandaan haalt, in elke hoeveelheid die je jezelf maar kunt wensen? Dan raden wij je aan om eens contact op te komen nemen met Bas Boer Noten. Wij hebben namelijk die lekkere producten voor je klaarstaan, die jij dan weer aan klanten of gasten aan kunt bieden. Heb jij een restaurant waarvoor je op zoek bent naar noten en gedroogd fruit als ingredienten? Of ben jij voor een school-, voetbal- of bedrijfskantine op zoek naar een gezond alternatief voor de snacks die daar worden aangeboden?

          De noten en gedroogd fruit groothandel voor jouw bedrijf

Het is belangrijk om altijd de beste kwaliteit in huis te halen als je op zoek bent naar noten of gedroogd fruit. Bij Bas Boer Noten weten we hoe we met deze producten om moeten gaan. We verkopen deze noten en fruit dan ook alweer langer dan 45 jaar! In die tijd hebben we een indrukwekkend netwerk aan leveranciers opgebouwd, die al hun producten tegen scherpe prijzen aan ons leveren. Hierdoor kunnen wij ook onze klanten de noten tegen de beste prijzen aanbieden. Je koopt deze noren bij ons in bulk, maar we kunnen ook een speciale mix op maat voor je maken.

Je producten halen bij een groothandel in noten en gedroogd fruit

Als jij aan jouw klanten of gasten de lekkerste noten en gedroogd fruit aan wil kunnen bieden, dan raden wij je aan deze te komen halen bij Bas Boer Noten. Bij onze noten en gedroogd fruit groothandel haal je eenvoudig de lekkerste producten die er op dit gebied te krijgen zijn. Bij ons vind je namelijk niet alleen maar hoge kwaliteit, maar ook de beste service. Je kunt er altijd op rekenen dat jouw bestelling snel bij je bedrijf wordt afgeleverd, zodat je hier verder mee aan de slag kunt gaan. Meer weten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

De groothandel in noten en gedroogd fruit.

Behalve noten groothandel is onze groothandel ook gespecialiseerd in gedroogde vruchten en gedroogd fruit. We hebben zowel gedroogde vruchten zonder toegevoegde suikersals gezoet gedroogd fruit. Daarnaast bieden we ook biologische gedroogde vruchten aan in ons assortiment. Kwaliteit staat ten alle tijde bovenop! 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.