• Binnen 24 uur verzonden

Goedkope noten kopen

In de webshop van Bas Boer Noten kunt u gemakkelijk goedkope noten kopen. De noten in ons assortiment zijn van de allerhoogste kwaliteit, maar bieden wij aan tegen relatief zeer lage prijzen. Bij ons kunt u kiezen uit ongebrande noten, gebrande noten en biologische noten.

Goedkope noten van de allerbeste kwaliteit

Voordelige noten kopen kan je bij ons op de markt doen of online op www.basboernoten.nl. Een 'goedkope’ prijs, maar wel de beste kwaliteit! Kies bijvoorbeeld voor:

Goedkoop in prijs, niet in smaak

Naast de verkoop van noten, kan je bij ons ook gedroogd fruit, zaden, pitten, granola of superfood bestellen. De kennis en kwaliteit van de producten is gewaarborgd door de vele jaren ervaring en toewijding die in het bedrijf zit. Na 40 jaar weten we exact welke gebieden en producten de beste noten en andere natuurproducten bij ons afleveren! Juist door deze kennis kunnen wij onze noten goed inkopen en aantrekkelijke prijzen bieden.

Wil je direct in ons assortiment neuzen en bestellen? Klik dan hier!

Verschillende typen noten

Wij verkopen op de website verschillende soorten noten:

Verschillende soorten noten in ons assortiment

  1. Walnoten
  2. Amandelen
  3. Paranoten
  4. Pecannoten
  5. Cashewnoten
  6. Hazelnoten
  7. Pistachenoten

Goedkope notenmix kopen?

Ook voor een goedkope notenmix ben je hier aan het goede adres. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gezonde goedkope notenmix? Dan zijn bijvoorbeeld deze notenmixen aan te bevelen:

  1. Natuur notenmix voor slechts 13,95 per kilo
  2. Noten rozijnen mix puur voor 9,95 per kilo

Goedkope noten kopen?

Koop hier nu noten, zaden, superfood en supplementen goedkoop op basboernoten.nl Als u liever niet online bestelt, maar fysiek de noten wil proberen kunt u altijd langskomen op 1 van de 8 fysieke afhaal- en verkooppunten. U kunt uw bestelling online plaatsen en dan zorgen wij dat de bestelling klaar staat op de markt naar keuze. En wil je het liever thuisbezorgd krijgen? Dan sturen we het op. Vanaf 35,- gratis verzending en daaronder slechts 3,95!