Honing biologisch

100% bio

Biologische honing

  • 100% biologische bloemen honing
  • 0% toevoegingen
  • 100% natuurlijk zoetmiddel
  • Zacht & vloeibaar

Ingredienten: biologische  bloemenhoning. 

Inhoud: 250 ml per verpakking. Merk: De Traay.


Over biologische bloemenhoning

Bas Boer noten gaat voor kwaliteitsproducten, zo ook de keuze voor deze honing. De bloemenhoning is een prachtig natuurproduct en niet verhit boven de 40 graden waardoor de gezonde voedingsstoffen behouden blijven. 

Honing gezond en lekker

Honing is lekker maar ook gezond. Honing is dan ook een geliefde en gezonde vervanger van andere soorten (onnatuurlijke) zoetmiddelen.

Honing bevat grotendeels natuurlijke vruchtensuikers waaronder:

  • monosacharide, fructose, glucose, maltose en sucrose.

Daarnaast bestaat zuivere honing uit:

  • water, mineralen en enzymen

Honing anti-bacteriele eigenschappen

Honing wordt al eeuwenlang gebruikt bij het behandelen van wonden om littekens te voorkomen. Door de samenstelling van honing met de natuurlijk hoge suikerconcentratie zijn bepaalde bacterien niet in staat te overleven. Daarnaast heeft honing een bepaald enzym wat bestaat uit een bepaald eiwit wat een antivirale functie heeft. Dit is onderzoek naar voren gekomen en heeft alleen invloed op de huid.

Honing gebruiken

Honing kan je gebruiken om je keel te verzachten bij een pijnlijke keel of gewoon omdat je het lekker vindt. Nog meer is het een mooi en gezond alternatief voor suiker als je een gezonde taart, cake, koekjes of ander gerecht wilt maken waarbij een zoetmiddel nodig is. 

 
Beoordelingen