• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Gedroogd fruit groothandelDe beste gedroogd fruit groothandel

Ben jij op zoek naar het lekkerste gedroogd fruit dat er te krijgen is? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Bas Boer Noten, gedroogd fruit groothandel met meer dan 45 jaar ervaring op dit gebied. Bij ons haal je de lekkerste producten die er te krijgen zijn. Als jij een restaurant, bakkerij, lunchroom, bed & breakfast, schoolkantine of cateringbedrijf hebt en je wilt jouw gasten of klanten de beste kwaliteit leveren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat heerlijk gedroogde fruit is bij ons ook nog eens heel scherp geprijsd.


          


De groothandel in gedroogd fruit

Gedroogd fruit is een smakelijk ingredient van de lekkerste gerechten en taarten. Daarnaast is het ook op zichzelf al een hele lekkere snack om optimaal van te kunnen genieten. Gedroogd fruit is dan ook een perfect, gezond alternatief voor de ongezonde snacks die je normaal gesproken terugvindt in school-, sport- en bedrijfskantines. Wij kunnen al onze producten voor je in bulk aanleveren, maar je hebt bij ons ook de keuze om speciale mixen te laten maken. Geef gewoon je voorkeuren aan ons door en wij maken een mix waarvan we zeker weten dat jij en je gasten hier van gaan genieten!

De lekkerste producten van onze groothandel in gedroogd fruit

Bij ons koop je eenvoudig je producten in bulk, maar ook in voorverpakte zakjes of bakjes. Zo kun je die gezonde snacks eenvoudig weer doorverkopen in je winkel of in een kantine. Een ideale manier om je bezoekers gezond te laten snacken! We verkopen uiteraard niet alleen maar gedroogd fruit, maar verkopen bijvoorbeeld ook gebrande en ongebrande noten, notenmixen, zaden en pitten en nog veel meer! Neem gewoon eens een kijkje in ons assortiment, of bel of mail ons met al je vragen.

De groothandel in gedroogd fruit

Behalve noten groothandel is onze groothandel ook gespecialiseerd in gedroogde vruchten en gedroogd fruit. We hebben zowel gedroogde vruchten zonder toegevoegde suikersals gezoet gedroogd fruit. Daarnaast bieden we ook biologische gedroogde vruchten aan in ons assortiment. Kwaliteit staat ten alle tijde bovenop! 

Wil je online bestellen bij een gespecialiseerde noten groothandel waar je kwaliteit krijgt voor een goede prijs?  Neem dan direct contact met ons op: 0180-769248

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.