• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

 

Hagelslag Callebaut

De lekkerste hagelslag

Op voorraad

Callebaut hagelslag

  • Heerlijke chocolade granella 
  • Gemaakt van de beste Belgische callebaut chocolade
  • Gemengd met pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade
  • Heerlijk op een beschuitje of boterhammetje
  • Ook leuk als topping over taart of desserts

Ingredienten: cacaomassa, cacaoboter, cacaopoeder, suiker, melk

Chocolade hageslag op z'n best

Wie houdt er niet van een lekkere rijkelijk bestrooide boterham met hagelslag. En dan natuurlijk wel hagelslag die ook echt smaakt naar...chocolade. Barry Callebaut, is niet voor niks een van de bekendste chocolade makers en weet hoe hij de lekkerste chocolade kan maken. En dat proef je. 

Op zondagochtend of gewoon wanneer je er trek in hebt even een lekker beschuitje met een laagje kokosolie (Bas Boer-tip) of boter en een dikke laag callebaut hagelslag, succes gegarandeerd!

Je kunt natuurlijk ook deze vrolijke hagelslagjes uitstrooien over een zelfgemaakte taart, cake of toetje!






Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.