OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,80
Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
Altijd lekker vers zoals op de markt
Al 50 jaar dé notenspecialist
De beste kwaliteit voor marktprijzen
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten
Cacaomassa
100% puur cacao
0% toevoegingen
Echte Callebaut kwaliteit
Handig easy melt druppels om makkelijk te smelten
Maak zelf naar eigen smaak je favoriete en gezonde chocolade
* Let op; de Callebaut verpakking op de afbeelding wordt alleen geleverd wanneer u per 2,5 kg besteld. Bestelt u een kleinere hoeveelheid dan 2,5 kilo dan zal dit hetzelfde product maar in onze eigen Bas Boer Noten verpakking zijn.
Ingredienten: cacaomassa
Cacaomassa samenstelling en gebruik
Cacaomassa is 100% pure cacao. De basis voor chocolade zoals wij het kennen. De cacaomassa ontstaat wanneer gebrande cacaobonen fijn gemalen worden. Hierdoor ontstaat een vloeibare cacao structuur die cacaomassa heet. De cacaomassa in druppelvorm wordt speciaal zo gemaakt door Callebaut omdat dit handig is in gebruik en voor dosering in recepten.
Hoe smaakt cacaomassa
Cacaomassa smaakt van nature dus puur en bitter. Wellicht heb je al weleens een hoog percentage pure chocolade geproefd zoals 92%. De cacaomassa druppel smaken dus nog intenser.
Waarvoor kan je cacaomassa gebruiken
Cacaomassa gebruik je als basis voor zelf te maken chocoladerepen, chocolade rotsjes of in muffins en cake. Naar smaak kan je een natuurlijke zoetstof toevoegen zoals honing, suiker, of afgave siroop. Je kunt de druppels makkelijk smelten om te verwerken.
Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
onverzadigde vetten21 gram
Energie2500 kj / 598 kcal
Eiwitten11,9 gram
Koolhydraten5,5 gram
Vetten54 gram
verzadigde vetten33 gram
Houdbaarheid
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Beoordelingen
Geef beoordeling over Cacaomassa
Over Bas Boer Noten
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bekijken Afrekenen
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cacaomassa
100% cacao
5 beoordeling(en)
Cacaomassa
* Let op; de Callebaut verpakking op de afbeelding wordt alleen geleverd wanneer u per 2,5 kg besteld. Bestelt u een kleinere hoeveelheid dan 2,5 kilo dan zal dit hetzelfde product maar in onze eigen Bas Boer Noten verpakking zijn.
Ingredienten: cacaomassa
Cacaomassa samenstelling en gebruik
Cacaomassa is 100% pure cacao. De basis voor chocolade zoals wij het kennen. De cacaomassa ontstaat wanneer gebrande cacaobonen fijn gemalen worden. Hierdoor ontstaat een vloeibare cacao structuur die cacaomassa heet. De cacaomassa in druppelvorm wordt speciaal zo gemaakt door Callebaut omdat dit handig is in gebruik en voor dosering in recepten.
Hoe smaakt cacaomassa
Cacaomassa smaakt van nature dus puur en bitter. Wellicht heb je al weleens een hoog percentage pure chocolade geproefd zoals 92%. De cacaomassa druppel smaken dus nog intenser.
Waarvoor kan je cacaomassa gebruiken
Cacaomassa gebruik je als basis voor zelf te maken chocoladerepen, chocolade rotsjes of in muffins en cake. Naar smaak kan je een natuurlijke zoetstof toevoegen zoals honing, suiker, of afgave siroop. Je kunt de druppels makkelijk smelten om te verwerken.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
Geef beoordeling over Cacaomassa
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.