Carrot cake mix
- Heerlijke carrot cake bak je zelf met deze mix
- Compleet & kant-en-klaar
- Lekker voor jezelf en anderen!
- Luchtige carrot cake
- Nog toevoegen water en een beetje boter of olie!
Ingrediënten: 41% (tarwe)bloem (met calcium, ijzer, niacine, thiamine). 36% suiker,
8% plantaardige olie (koolzaad), 6% dextrose, 3% gemodificeerd zetmeel (Tarwe),
rijsmiddelen ( natriumbicarbonaat, dinatriumdifosfaat, calciumfosfaat), eigeelpoeder,
gedroogd eiwit, kruiden, zout, rietsuiker, maltodextrine, kleurstof (zuivere karamel), vaste weistoffen (melk)
Carrot cake recept
- Doe de 500gram carrot cake mix in een kom.
- Voeg 200ml water en 25gr gesmolten boter of olie toe aan de mix en meng door elkaar.
- Rasp optioneel 125 gr wortels en voeg toe aan de mix.
- Voeg voor een extra bite 75gr walnoten stukjes toe aan het beslag.
- Bedek een bakblik met bakpapier of vet deze goed in en giet het carrot cake beslag hierin.
- Zet voor 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden en laat daarna even afkoelen.
- Genieten maar!
Tip: voor een extra wit laagje over de carrot cake mix kan je met Philadelphia werken en wat citroensap!