✓ Binnen 24 uur verzonden*

✓ Verzendkosten á € 3,95

✓ Gratis verzending vanaf € 35

  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

mail ons  |   bel ons

Biologische kokosolie

Weergegeven:
Sorteren op:

Bio kokosolie geurloos

Biologisch & zonder geur

Biologische kokosolie100% biologische kokosolieVoordeel verpakking 2kg-emmertjeGezonde vettenIdeaal ..

Nu vanaf:  

€ 19,95
Meer informatie 

Virgin biologische kokosolie

Biologisch & koud geperst

Biologische koudgeperste virgin kokosolieTopkwaliteit kokosolie met natuurlijke kokosgeur100% biolog..

Nu vanaf:  

€ 32,96
Meer informatie 

Kokosolie biologisch

Koudgeperst

Kokosolie biologisch Kokosolie 100% biologischKokosolie 100% koudgeperst = niet verhit = g..

Nu vanaf:  

€ 6,99
Meer informatie 
Wil je gaan bakken of koken en hier eens een keer een andere soort olie bij gebruiken? We raden je bij Bas Boer Noten dan aan om eens biologische kokosolie te gebruiken. Dit is een gezonde soort olie die ook nog eens een geheel eigen smaak heeft. Het is dan ook een absolute aanrader voor mensen die eens een keer wat anders willen. Kokosolie die biologisch is gemaakt, is zo gezond door de goede vetten die hier in zitten. Hierin zit onder andere laurinezuur, een soort zuur die een bijzonder effectieve werking heeft. Biologische kokosolie kopen doe je bij Bas Boer Noten.

De biologische kokosolie van Bas Boer Noten

Bij Bas Boer Noten zijn we al sinds 1974 actief op het gebied van noten. We staan op een groot aantal verschillende markten door Nederland en hebben daarnaast ook een zeer uitgebreide webshop voor je klaarstaan. Op deze webshop vind je alle informatie over onze producten, zoals ook bij onze verschillende soorten olie. We vinden het belangrijk dat onze klanten helemaal op de hoogte zijn van wat ze van onze producten kunnen verwachten en werken hier dan ook altijd hard voor. We geven je ook graag antwoord op al je vragen. Deze kan je stellen aan onze notenkraam, maar ook via onze website.

Biologische kokosolie kopen bij Bas Boer Noten

Kokosolie die biologisch is gemaakt koop je bij Bas Boer Noten. We hebben een zeer ruim assortiment producten die allemaal op eerlijke wijze zijn gemaakt. Zo vind je in de biologische kokosolie louter en alleen zuivere ingrediënten. We snappen als geen ander dat onze klanten graag gezond willen leven, maar dat deze gezonde levensstijl ook best lekker mag zijn. Vandaar ook dat we uitgebreid de moeite doen om een zo gezond en lekker mogelijk assortiment samen te stellen. Deze kokosolie is in ieder geval al een flinke stap in de goede richting!

De familie Boer staat altijd klaar voor een praatje. Bel, mail of bezoek ze op de markt.