Vruchtengriesmeel

Voor 1 liter

Griesmeel met vruchten

  • Lekker 'ouderwets' genieten van vruchtengries
  • Zoals u hem kent
  • Vruchtengriesmeel + melk even laten koken en genieten maar!
  • Voor 1 liter melk


Inhoud: 250 gram vruchtengriesmeel 

Ingredienten vruchtengriesmeel: tarwegriesmeel, suiker, rozijn, kers, sinaasappel, amandel, gem. zetmeel, e330, e220 (sulfiet), e104, e133.

Vruchtengriesmeel pudding maak je zo:

  1. Breng 1 liter melk aan de kook, gebruik bij voorkeur volle melk voor een stevigere pudding.
  2. Voeg al roerend de 250 gram vruchtengriesmeel toe en blijf roeren.
  3. Laat de vruchtengries substantie 7 minuten zachtjes doorkoken en vergeet niet te blijven roeren.
  4. Wanneer de vruchtengries en melk is opgedikt tot pudding is deze klaar.
  5. Spoel nu de vorm waar je de pudding in wilt doen af met koud water en doe de vruchtengries hierin
  6. Zet in de koelkast voor minimaal een kwartier om de vruchtengriesmeel pudding op te laten stijven.
  7. Geniet van dit heerlijke dessert!

* Tip: komen er nadat de pudding gekookt en ingedikt is wat velletjes op de bovenkant? Top de pudding dan af met wat kokosrasp of een beetje suiker.

Allergie informatie

Kan sporen bevatten van pinda's. Bevat noten en gluten.

 

 

Beoordelingen